Agenda van 4-9-2018/11-9-2018

AGENDA

Woensdag 5 september

Kringloopwinkel OverThollig

9:00 | Kringloopwinkel OverThollig

Open op woensdag van 09.00 tot 11.30 uur, donderdag van 13.30 tot 15.30 uur, en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur. Actie maand september: 25% korting op alle babyartikelen. Tijdens de openingstijden kunnen goederen voor verkoop ingeleverd worden. Graag bruikbare, (schoongemaakte), ook staat hier een container voor oud frituurvet. Voor inboedels, zolderopruimingen en grotere stukken kan contact opgenomen worden met 06-25308234. Graag tot ziens in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen; www.kringloopwinkeltholen.nl

Zaterdag 8 september

Najaarsverkoping

9:30 | De Hoeksteen

Najaarsverkoping: D.V. zaterdag 8 september wordt de najaarsverkoping gehouden van de Hervormde Gemeente in Scherpenisse. Deze vindt plaats van 9.30 tot 14.00 uur in en rond het verenigingsgebouw de Hoeksteen tegenover de Dorpskerk. Er is weer van alles te koop: Bloemen en planten, gebak, taarten en cake, snoep, mosselen, slaatjes, friet en snacks, Schulp vruchtensappen, onder- en beenmode, kaas, noten, eieren, groente en fruit, wenskaarten, speelgoed, en nog veel meer. Er is koffie, thee of frisdrank met lekkers erbij. Er worden friet en snacks gebakken. En u kunt uw auto laten wassen.

Brommerrit

10:00 |

Woon je op Tholen/Sint-Philipsland, en heb je een oude Zundapp, Kreidler,Honda,Yamaha, etc, bromfiets staan? Op Zaterdag 8 september word er een brommerrit georganiseerd op Tholen. Deze start om 10.00u en eindigt rond 15.00u. Voor meer info kunt u mailen naar: jjwdejonge@zeelandnet.nl.

Maandag 10 september

Collecte Pr. Beatrix Spierfonds

10:00 |

Van 10 t/m 15 september is de collecteweek van het Prinses Beatrix Spierfonds in Tholen. Het is de grootste jaarlijkse actie voor mensen met een spierziekte in Nederland. Het doel van het fonds is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, het middel is wetenschappelijk onderzoek. Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiƫnten nu. Steun de strijd tegen spierziekten en geef aan de collectant bij u in de buurt. Mist u de collectant? Doneren kan ook via de online collectebus van het fonds. Ga naar www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/collectebus en doneer een bedrag naar keuze.