Agenda van 12-9-2018/20-9-2018

Maandag 10 september

Collecte Pr. Beatrix Spierfonds

10:00 |

Van 10 t/m 15 september is de collecteweek van het Prinses Beatrix Spierfonds in Tholen. Het is de grootste jaarlijkse actie voor mensen met een spierziekte in Nederland. Het doel van het fonds is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, het middel is wetenschappelijk onderzoek. Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiƫnten nu. Steun de strijd tegen spierziekten en geef aan de collectant bij u in de buurt. Mist u de collectant? Doneren kan ook via de online collectebus van het fonds. Ga naar www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/collectebus en doneer een bedrag naar keuze.

Zaterdag 15 september

Open dag Leger des Heils

10:00 | Sint-Maartensdijk


Op zaterdag 15 september a.s. opent Loods 3 van het Leger des Heils in Sint-Maartensdijk alle deuren van 10 tot 13 uur. Natuurlijk is de kringloopwinkel open. Maar u kunt ook een kijkje nemen in de andere werkruimtes. Vrijwilligers zijn aanwezig om u alles te vertellen van het Leger des Heils. Deze open dag staat ook in het teken van het werven van vrijwilligers. We zijn op zoek naar chauffeurs, medewerker kassa, verkoper in de kringloop, medewerker bij Raad&Daad, iemand voor het repareren van electrische spullen. Flexibele werktijden zijn mogelijk. En natuurlijk kunt u gewoon eens een dagje meedraaien. Informeer naar de mogelijkheden.
Kom a.s. zaterdag naar het dienstencentrum Loods 3 van het Leger des Heils, Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. Van harte welkom en de koffie staat klaar.

Speeldag Speeltuin Vrij en Blij

10:00 | Schoolstraat

Speeltuinvereniging Vrij en Blij aan de Schoolstraat in Sint-Annaland organiseert zaterdag 15 september a.s. een speeldag voor alle kinderen uit de regio (toegang gratis). Naast de vaste speeltoestellen kunnen de kinderen zich o.a. ook vermaken op een springkussen of draaimolentje. Zoals u van deze vereniging gewend bent, wordt er ook voor de lekkere trek gezorgd! De speeldag duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

Rommelmarkt/Fancy-Fair

13:00 | Juliana van Stolbergschool

Zaterdagmiddag 15 september van 13.00 tot 16.00 uur is er de jaarlijkse rommelmarkt/fancy-fair op het terrein van de Juliana van Stolbergschool aan de Oosterscheldestraat. Er zijn kramen met allerlei tweedehands spullen, ook boeken en kinderkleding. Men kan er gezellig koffie drinken met iets lekkers. Verder zijn er spelletjes voor jong en oud, envelop trekken, kaarten, appels en peren enz. Vanaf 's morgens 9.30 uur zijn er al oliebollen te koop. Goede spullen voor de rommelmarkt en schone kinderkleding kunnen nog op school worden ingeleverd.

Oproep spullen rommelmarkt

10:00 | Oproep spullen rommelmarkt

Zaterdagmiddag 15 september hopen we weer onze jaarlijkse Fancy-Fair/Rommelmarkt te houden op het schoolterrein. We kunnen nog veel goede spullen voor de rommelmarkt gebruiken en ook schone kinderkleding. Het kan onder schooltijd op school worden ingeleverd, Oosterscheldestraat 3, Sint Maartensdijk.