Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

THOLEN - Maandagavond 10 september is de eerste wedstrijd van de bedrijven competitie van start gegaan, met een flitsende start van Pia Automation tegen Flying High.

Pia die vanaf het begin het spel ging maken, Flying High die met een paar nieuwe spelers het tempo niet konden volgen, kwamen al snel op een achterstand. Ruststand 10-3 voor Pia. In de tweede helft werd het tempo zo hoog dat de nieuwelingen van Flying High het conditioneel niet meer op konden brengen en de eindstand op 21-4 uit kwam. Dus een zeer goede start voor Pia.

De tweede wedstrijd die ging door de Zebra`s tegen Kansrijk, een nieuwkomer in de competitie. De Zebra`s die haast met dezelfde delegatie als afgelopen jaar speelt, hadden het in de eerste helft tegen Kansrijk niet zo makkelijk door het verdedigend spel van Kansrijk. De ruststand kwam op 1-0 te staan voor de Zebra`s. In de tweede helft was het spel van Kansrijk goed maar in de laatste 5.minuten vielen ze een beetje terug en liep de Zebra`s uit naar een eindstand van 5-0. [l]