Christelijk Thools Mannenkoor Rehoboth bestaat 45 jaar

THOLEN - Op 22 september hoopt het Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth haar 45-jarig bestaan op een zangavond met u te herdenken.

Op deze avond zal ook de eerste cd onder leiding van dirigent Marien Stouten gepresenteerd worden in de Gereformeerde Gemeente van Tholen, Ds. G.H. Kerstenstraat 2. Het koor hoopt verschillende stukken die op de cd staan te laten horen. De cd is in de zomers van 2017 en 2018 opgenomen door Animato Music Productions in voorgenoemde kerk. De vaste organisten Kees van der Maas en Leen Heyboer zullen ook deze avond begeleiden op het van Oeckelen orgel uit 1841. Dominee den Haan hoopt deze bijzondere avond, die om 19:30 begint, te leiden.

Het koor, opgericht op 22 september 1973, hoopt 22 september 2018 ook samen te zingen met tientallen oud-leden. Al 45 jaar mogen we op zaterdagavond samen zingen. Met als belangrijkste doel de eer van God. De eerste gezamenlijke repetitie als samengesteld koor was voor de zangers al een mooie ervaring. Tientallen mannen dragen bij de verschillende partijen, speciaal voor de komende zangavond, een steentje bij. De zangers zien uit naar het ontmoeten van vele oude bekenden. Allen van harte welkom! [l]