Jubileumdag De ZorgVilla.
Jubileumdag De ZorgVilla. Foto:

Jubileum ZorgVilla
8 september gevierd

BERGEN OP ZOOM - Zorgvilla Bergen op Zoom bestond 8 september vijf jaar. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij hoe de jaren voorbij zijn gegaan. In vijf jaar tijd is de ZorgVilla, mede dankzij inzet van een bevlogen team, uitgegroeid tot een begrip in Bergen op Zoom en omstreken.


Wat is de ZorgVilla?De ZorgVilla is ontstaan vanuit een ouderinitiatief. Zij waren op zoek naar een goede zorgfaciliteit voor gehandicapte kinderen. De ZorgVilla werkt met gekwalificeerde en zeer betrokken freelancers. Er wordt 24-uurs-zorg verleend aan kinderen met een matige tot ernstige beperking. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat de ZorgVilla flexibel inzetbaar is, zodat ouders bijvoorbeeld even de tijd hebben om op adem te komen. Kinderen kunnen er logeren en zorg aan huis, of tijdens een vakantie is ook mogelijk.


Jubileumfeest
De ZorgVilla heeft het jubileum 8 september gevierd met de gezinnen, zorgverleners, zakenrelaties en andere samenwerkingspartners. Er werd een prachtig Luizterverhaal verteld door Josje en Dennis. Een verhaal over het ontstaan en wat er de afgelopen jaren is bereikt. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd werd bedankt en hun loyaliteit, flexibiliteit, initiatief, empathie en humor werden geprezen. Natuurlijk was er ook volop aandacht voor het heden met een video die al het mooie werk van nu liet zien. Zorg, warmte en vertrouwen staan centraal bij de ZorgVilla en in precies die sfeer werd ook het jubileum gevierd. [l]