AGENDA

Woensdag 19 september

Hart voor Vosmeer

9:45 | Gereformeerde kerk

Elke derde woensdag van de maand is er een inloopochtend in het gebouw van de Gereformeerde Kerk, Hofstraat 21, in Oud-Vossemeer. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar en iedereen is hartelijk welkom om wat te komen drinken, een praatje te maken etc. Voor de kinderen is er limonade en speelgoed. De eerstvolgende keer is woensdag 19 september a.s.

Vrijdag 21 september

Lampionoptocht

19:00 | Dorpshuis de Wimpel

Vrijdagavond 21 september zal Concordia in Sint Philipsland weer de jaarlijkse lampionoptocht verzorgen. Kinderen kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes, papa en mama of opa en oma gezellig achter Concordia aanlopen met een lampion. Uiteraard zorgt Concordia voor vrolijke klanten en zijn ver vanaf 19:00 uur lampionnen en lichtjes te koop bij De Wimpel. Om 19:30 uur wordt het al een beetje donker en vertrekken we voor een tocht door het dorp.

Zaterdag 22 september

Jubileumzangavond 45 jaar mannenkoor Rehoboth

19:30 | Rehobothkerk

Zaterdag 22 september jubleumzangavond van het Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth in verband met het 45-jarig bestaan van het koor in de Rehobothkerk, ds. G.H. Kerstenstraat 2 in Tholen om 19.30 uur. Ook zal deze avond een jubileum-CD worden gepresenteerd. Samen met oud-leden heeft het Christelijk Thools mannenkoor de achterliggende weken gerepeteerd voor deze jubileumzangavond. Het ruim 50 leden tellend koor kreeg het voor elkaar om in korte tijd tijdelijk te verdubbelen tot meer dan 100 leden. Samen met deze leden zal invulling worden gegeven aan de jubileumzangavond.

Dinsdag 25 september

Recreatief-en seniorenwandelen

13:30 | Dorpshuis de Wimpel

Deze worden tweewekelijks op dinsdag gehouden (vertrek 13.30 uur) en betreffen 2 afstanden 5 of 10 kilometer, 1 x per maand wordt er gestart vanuit Haestinge en de andere keer wisselend vanuit een andere kern uit de Gemeente Tholen. Dinsdag 25 september vertrek vanuit dorpshuis De Wimpel, Sint Philipsland, 13.30 uur.

Woensdag 26 september

Startmiddag clubs/ zondagschool

12:15 | Basisschool De Wingerd

Op D.V. woensdag 26 september willen we het nieuwe seizoen weer beginnen met een Startmiddag! Het Thema is: "Met hart en ziel". Alle kinderen van de basisschool groep 1 t/m 8 zijn van harte welkom in de Wingerd, vanaf 12.15u. We gaan dan met elkaar pannenkoeken eten, luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen, knutselen, spelletjes...! Het beloofd een mooie middag te worden.Kom je ook? De middag duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Dinsdag 9 oktober

Inspiratieavond met lezing

20:00 | EQuiMio

Stichting "Geef mensen de Kans' organiseert op dinsdag 9 oktober een inspiratieavond. Dit jaar zal Patrick van Hees (Zaandam, 1969), oftewel de "Geluksprofessor", deze avond verzorgen. Patrick deed vijf jaar onderzoek naar geluk en schreef drie boeken over dit belangrijke onderwerp. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken. Dinsdag 9 oktober, 20.00u, EQuiMio, Annavosdijk 6, Sint Annaland. De opbrengst van de avond komt ten goede aan Stichting "Geef mensen de Kans". Aanmelden: geefmensendekans@outlook.com; 06-16418258.

Maandag 15 oktober

Bijeenkomst Hart en Vaatziekten

19:30 | Partycentrum Haestinge

Bijeenkomst: maandag 15 oktober van 19.30-22.00 uur houdt Diabetes Vereniging Nederland werkgebied Tholen voor al haar leden de bijeenkomst Hart en Vaatziekten in partycentrum Haestinge, Sportlaan 2D te Sint Maartensdijk. Mensen met diabetes hebben een grotere kans op het krijgen van hart- en vaatziekten. Het is zelfs doodsoorzaak nummer 1 voor mensen met diabetes. Wat kun je zelf doen om eventuele risico's te voorkomen of te beperken? Spreker is H. Blok, cardioloog, entree gratis. De heer H. Blok, cardioloog, zal deze avond een inleiding houden over de combinatie van diabetes en hart- en vaatziekten. Inloop vanaf 19.00 uur. Koffie en thee zijn gratis. Aanmelden verplicht.: Ton Bakx: email: ton_bakx@hotmail.com