Arina en Ruud Koopmans.
Arina en Ruud Koopmans. Foto:

Online groenten en fruit bestellen bij Versshop Arina

THOLEN - Versshop Arina is een nieuwe naam voor vers voor het eiland Tholen en omgeving. Eigenaren Arina en Ruud Koopmans zijn eind juli 2018 gestart met dit platform.

"We hebben geen winkel, maar al onze producten zijn online verkrijgbaar. Op de webshop kunnen klanten terecht voor een uitgebreid assortiment aardappelen, groenten, fruit, exoten en ook gesneden groente-, sla- en fruitmixen. Daarnaast vindt u ook niet-AGF gerelateerde producten zoals olijfolie en eieren."

Levering aan huis
Arina en Ruud: "Vers is bij ons ook echt vers, direct van de bron, veilingvers en rechtstreeks bij telers en importeurs vandaan. Wij leveren al onze producten bij u aan huis of bij het bedrijf en altijd volgens afspraak. Bestellen kunt u via de webwinkel, email of per telefoon, in de aantallen en gewichten zoals u wilt. Wij leveren 99,9 % van uw bestellingen uit, daar wij een groot netwerk hebben aan leveranciers en producenten, welke voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. We gaan altijd voor het beste. Daar rekent u op en dat krijgt u ook. Voor bedrijven en kantoren hebben we een mooi assortiment arbeidsvitaminen in de vorm van fruit, ready to eat pakketten, verse fruitsalades in diverse soorten. Voor kinderdagverblijven en sportkantines hebben we een assortiment klein maar vers, kleine zakjes van 120 gram met allerhande soorten fruit, gesneden en direct eetbaar. Een gezond programma met mooie producten voor iedereen." Voor alle informatie en bestellen, ga naar www.versshoparina.nl. Ook bereikbaar via: e-mail: info@versshoparina.nl en GSM 06-39758341. [l]