Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

THOLEN - Maandagavond zijn er weer twee wedstrijden gespeeld in de Meulvliet Competitie.

De eerste wedstrijd was All Stars tegen Hart v Tholen All Stars een nieuwkomer in de competitie met een team van oud voetballers. Het waren twee goede voetballende teams die elkaar in het begin van de wedstrijd weinig toe gaven door zeer snel spel. Hart moest in de eerste helft toch naar een achterstand kijken ruststand 7-4

In de tweede helft kwam Hart redelijk terug. Met zeer goed voetbal kwam de eindstand op 9-6 voor All Stars.

Tweede wedstrijd was Pia Automation tegen Ut Trapveldje. Pia die de tweede wedstrijd van de competitie speelde had het tegen Trapveldje moeilijk door de druk van Ut Trapveldje die een zeer variƫrend spel leverden. Pia kon toch goed mee gaan in de eerste helft en zo kwam de ruststand op 4-3.

Tweede helft viel Pia terug en konden ze Ut trapveldje niet meer volgen, eindstand 7-3.[l]