AGENDA

Woensdag 26 september

Startmiddag clubs/ zondagschool

12:15 | Basisschool De Wingerd

Op D.V. woensdag 26 september willen we het nieuwe seizoen weer beginnen met een Startmiddag! Het Thema is: "Met hart en ziel". Alle kinderen van de basisschool groep 1 t/m 8 zijn van harte welkom in de Wingerd, vanaf 12.15u. We gaan dan met elkaar pannenkoeken eten, luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen, knutselen, spelletjes...! Het beloofd een mooie middag te worden.Kom je ook? De middag duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Verkoping

14:00 | Verenigingsgebouw

Woensdagmiddag 26 september verkoping in het verenigingsgebouw, Schoolstraat 2 te Scherpenisse van 2 uur tot half 5. De opbrengst is voor de kerk. Vrouwenvereniging Waakt en Bidt.

Donderdag 27 september

Kledingverkoop

18:30 |

Tweedehands kledingverkoop in Oud Vossemeer, Molenstraat 63, op 27 september a.s. van 18.30 tot 20.00 uur.

Zaterdag 29 september

Verkoop tweedehands winterkleding

9:30 | Kringloopwinkel OverThollig

Zaterdag 29 september start de verkoop van tweedehands winterkleding in kringloopwinkel OverThollig. Dit is mooie kleding voor dames, heren en kinderen die een 2e kans verdienen. Ook accessoires zoals (nieuwe) schoenen, hoeden, tassen en warme shawls zijn te vinden op de 1e etage van de winkel. Graag tot ziens aan de Postweg 3c. Voor informatie zie www.kringloopwinkeltholen.nl

Zomerconcert popkoor Voix

14:30 | Grote kerk

Zaterdag 29 september zal in het kader van de zomerconcerten Tholen popkoor Voix een optreden geven in de koorkerk van de Grote Kerk. Voix bestaat nu 8 jaar en elke week repeteren de 25 leden met veel plezier en enthousiasme onder leiding van Heleen Bout. In de koorkerk zal zaterdag muziek uit de jaren '60 tot nu te horen zijn. Marianne van Dijke begeleidt de optredens op piano. Aanvang 14.30 en toegang vrij.