Kees en Soejati kunnen u adviseren over alle soorten verlichting, ook over EGLO Connect.
Kees en Soejati kunnen u adviseren over alle soorten verlichting, ook over EGLO Connect. Foto:

Alles kan met EGLO Connect

GOES - Bij de Lampenier in Goes ben je altijd op het juiste adres voor de laatste trends in en ontwikkelingen op het gebied van verlichting. EGLO Connect is een voorbeeld van zo'n nieuwe ontwikkeling. "Het laat je licht op een andere manier ervaren."

VAN ONZE REDACTIE

EGLO Connect is het voordelige, veilige en slimme verlichtingsconcept van EGLO, een in Europa toonaangevende producent van verlichtingsproducten. Het concept is begin dit jaar gelanceerd en sindsdien verkrijgbaar bij de Lampenier in Goes.

Met EGLO Connect verlicht je je hele woning en tuin zoals je zelf wilt. Er zijn 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten beschikbaar. "Wil je decoratief warm sfeerlicht of functioneel koel licht of iets daar tussenin? Het kan allemaal", zeggen Kees en Soejati van de speciaalzaak in de Gasthuisstraat.

Mensen kunnen met EGLO Connect hun type verlichting instellen via de gratis smartcontrol-app op hun Android- of Apple-telefoon of met de speciale afstandsbediening. Ook kunnen ze gebruikmaken van timers, die het licht automatisch aan en uit laten gaan.

Eenvoudig

Het systeem werkt kinderlijk eenvoudig. "Er zijn geen moeilijke vragen of instellingen bij de installatie van nieuwe producten", belooft de producent uit Oostenrijk, die sinds 1969 bestaat. "Natuurlijk kun je je eigen favoriete instellingen maken, dimmen, kleurthema's instellen, lampen groeperen of deze individueel bedienen. Maar je kunt je lampen ook koppelen aan jouw muziekbibliotheek of gebruikmaken van een afwezigheidsmodus of de zonopkomstfunctie. De mogelijkheden zijn eindeloos en de familie van producten groeit elke dag."

Garantie

Inmiddels zijn er al ruim 50 producten, waaronder gloeilampen, LED-panelen en tal van andere lichtbronnen. De producent biedt vijf jaar garantie. "Daarmee maken we duidelijk dat we volledig achter de kwaliteit van dit product staan." Wie denkt dat het systeem duur is heeft het mis. Vanaf nog geen 30 euro kun je aan de slag. De besturing van EGLO Connect loopt via Bluetooth 4.0 en de zogenaamde MESH-technologie. Hackers kunnen daardoor het lichtsysteem niet overnemen of erop inbreken.

Wie advies wil is van harte welkom bij de Lampenier in Goes. Daar staan Kees en Soejati altijd voor hun klanten klaar. Zij geven complete lichtadviezen waar sfeer, functie, interieur en ruimte hand in hand gaan. Het echtpaar runt de speciaalzaak al meer dan tien jaar en heeft een enorme keuze in typen verlichting en armaturen. Meer informatie: www.lampeniergoes.nl.[l]