Kansrijk en Trapveldje delen de punten

THOLEN - Maandag 8 oktober. Er waren twee wedstrijden deze avond.

De eerste was Flying High tegen Kansrijk. In een gelijk opgaande wedstrijd, pakte Flying High een kleine 5-4 voorsprong bij rust. In de tweede helft nam Kansrijk wat meer in initiatief en mede door een betere conditie trokken zij de overwinning met 5-8 naar zich toe.

De wedstrijd van All Stars tegen het Trapveldje werd in een zeer hoog tempo, door beide ploegen, op een sterke wijze gevoetbald. De wedstrijd ging op en neer met veel snel combinatie voetbal en mooie individuele acties. Kansrijk had bij rust een 3-2 voorsprong en leek, ondanks goed verweer van ’t Trapveldje, onderweg naar de overwinning. Toch slaagde ’t Trapveldje er in de laatste minuut, met een laatste krachtinspanning, erin om de gelijkmaker te produceren. De teams eindigde de wedstrijd met 5-5, waardoor zij de punten moesten delen.