AGENDA

Woensdag 17 oktober

Kinderfeest bij Leger des Heils

13:30 | Leger des Heils

Op woensdagmiddag 17 oktober is er kinderfeest bij Loods 3 van het Leger des Heils, Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. Alle kinderen tot 13 jaar zijn van harte welkom van 13.30 tot 15.30 uur in Loods 3. Er kan geknutseld worden en er is een heuse goochelshow. Dus kom naar Loods 3 op 17 oktober.

Donderdag 18 oktober

Lezing Heemkundekring

19:30 | De Wellevaete

'Natuursteen in monumenten op Tholen: origineel, vervanging en reparatie' is de titel van de lezing die Wido Quist op donderdag 18 oktober verzorgt voor de heemkundekring Stad en Lande van Tholen. De lezing is in De Wellevaete in Sint-Annaland, aanvang 19.30 uur.

Vrijdag 19 oktober

VBW middag met jong en oud

13:30 | Elenahof

Vrijdagmiddag 19 oktober organiseren de vrijwilligers van de vakantiebijbelweek samen met de jongeren en de ouderen van Stavenisse een gezellige vbw middag in de Elenahof. De middag is van half 2 tot half 5. Met jong en oud samen zingen, knutselen en luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Meer info en aanmelden is via Christina de Jonge, Prinses Beatrixstraat 31. Of via pb Facebook Christina de Jonge.

Zaterdag 20 oktober

Rommelmarkt

16:56 | Oesterschelp

Rommelmarkt zaterdag 20 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in de Oesterschelp, Simon Lindhoutstraat 1a, Tholen. De opbrengst is voor een kerstgift voor zendelingen.

Zangavond 'Crescendo'

19:30 | Koorkerk

Zaterdag 20 oktober organiseert Chr. gemengde zangvereniging "Crescendo" o.l.v. Paul Heijboer een zangavond in de Koorkerk, Kerkplein 1 in Tholen. Organist is Eric Quist. Deze avond begint om 19.30 uur. Toegang vrij. Er zal een collecte gehouden worden.

Dinsdag 23 oktober

Recreatief- en seniorenwandelen

13:30 | Woonboulevard Poortvliet

Deze worden tweewekelijks op dinsdag gehouden (vertrek 13.30 uur) en betreffen 2 afstanden 5 of 10 kilometer, 1xper maand wordt er gestart vanuit Haestinge en de andere keer wisselend vanuit een andere kern uit de Gemeente Tholen. Dinsdag 23 oktober vertrek vanuit Woonboulevard Poortvliet, 13.30 uur.

Woensdag 24 oktober

Peuterinloop op obs De Casembroot

9:00 | OBS de Casembroot

Op woensdag 24 oktober zijn de peuters samen met hun ouders/verzorgers weer van harte welkom om een kijkje te komen nemen in groep 1 van obs De Casembroot in Sint Annaland. De deur aan de Crooswijck (onder het afdak), staat van 9.00-11.00 uur open. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de hoofdingang, Schoolstraat 38. Deze morgen kunt u ook de school bekijken en vragen stellen.

Zaterdag 27 oktober

Jaaruitvoering Het Schorrekoor

20:00 | De Wellevaete

Zaterdag 27 oktober houdt Het Schorrekoor onder de titel "Music Memories" haar jaaruitvoering in de Wellevaete te St-Annaland. Deze avond zal Het Schorrekoor weer diverse nieuwe nummers ten gehoren brengen maar ook zal er nog een optreden zijn van andere muziekgroepen. Op deze avond zal u meegenomen worden door de tijd van de muziek, het verleden maar ook hedendaagse liederen worden ten gehore gebracht. Aanvang is 20.00 uur en kaarten zijn te koop bij boekhandel Heijboer, via de website mail@schorrekoor.com en aan de zaal.