AGENDA

Woensdag 24 oktober

Peuterinloop op obs De Casembroot

9:00 | OBS de Casembroot

Op woensdag 24 oktober zijn de peuters samen met hun ouders/verzorgers weer van harte welkom om een kijkje te komen nemen in groep 1 van obs De Casembroot in Sint Annaland. De deur aan de Crooswijck (onder het afdak), staat van 9.00-11.00 uur open. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de hoofdingang, Schoolstraat 38. Deze morgen kunt u ook de school bekijken en vragen stellen.

Lezing Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Tholen

19:30 | Kunstkamer Holland Huis

Naar aanleiding van zijn levenswerk over Tholen komt Kees Slager ons vertellen over het eiland waar hij is geboren en getogen. Uiteraard valt er zoveel over te zeggen dat één avond bij lange na niet genoeg is. Hij zal deze avond daarom met name ingaan op religie en de invloed daarvan op het onderwijs en de cultuur van het eiland. Woensdag 24 oktober, 19.30 uur. Kunstkamer Holland Huis, Laban Deurloostraat 28, Scherpenisse.

Zaterdag 27 oktober

Boekenmarkt

13:30 | Ons Huis

Zaterdag 27 oktober organiseert St. Ontspanning Gehandicapten een Tweedehands Boekenmarkt. Dit vind plaats in 'Ons Huis' aan de Langeweg 34 te Scherpenisse. De verkoop is van 13.30 uur tot 17.00 uur. De opbrengst is bestemd om de wekelijkse soosavonden, voor mensen met een beperking, te kunnen bekostigen.

Jaaruitvoering Het Schorrekoor

20:00 | De Wellevaete

Zaterdag 27 oktober houdt Het Schorrekoor onder de titel "Music Memories" haar jaaruitvoering in de Wellevaete te St-Annaland. Deze avond zal Het Schorrekoor weer diverse nieuwe nummers ten gehoren brengen maar ook zal er nog een optreden zijn van andere muziekgroepen. Op deze avond zal u meegenomen worden door de tijd van de muziek, het verleden maar ook hedendaagse liederen worden ten gehore gebracht. Aanvang is 20.00 uur en kaarten zijn te koop bij boekhandel Heijboer, via de website mail@schorrekoor.com en aan de zaal.

Zondag 28 oktober

Jeugddienst 'Met andere ogen'

10:00 | Ontmoetingskerk

Op 28 oktober om 10.00 uur wordt er in de Ontmoetingskerk aan de Zuidplantsoen in Poortvliet een dienst gehouden die vooral jongeren zal aanspreken. Het thema is: 'Met andere ogen'. Er is muzikale medewerking van de band Laud! uit Sint Annaland, kinderoppas voor de allerkleinsten en koffie met gebak na afloop van de dienst.