AGENDA

Donderdag 8 november

Open ochtend SchoolmetdeBijbel´De Ark`

8:30 | School met de Bijbel 'De Ark'

School met de Bijbel de Ark nodigt u uit om met uw 2 of 3 jarige kind te komen kijken op onze basisschool. Daarom organiseert SmdB "De Ark" op donderdag 8 november van 8.30u tot 10.30u een open ochtend. U kunt dan geheel vrijblijvend samen met uw peuter kennis maken met onze school. Kom kijken en ervaren wie wij zijn, hoe wij leren en spelen en een stukje van ons dagelijkse programma meemaken. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen. Heeft u ook nog jongere kinderen thuis? Geen probleem, bij ons op school is een crèche aanwezig. Wij nodigen u dan ook van harte uit om geheel vrijblijvend met uw peuter onze open ochtend te bezoeken. Uw kind mag deze ochtend gewoon met onze groep meedoen.

Zaterdag 10 november

Zangavond

19:30 | Maartenskerk

Zaterdag 10 november in de Maartenskerk een zangavond. M.m.v. Thools Mannen Ensemble o.l.v. Koos van der Slikke, organist Kees van der Slikke en Chr. Gem. Zangver. Met Hart en Stem o.l.v. Pieter Quist, organist Lené de Graaf. De aanvangstijd is 19.30 uur. Er zal een collecte worden gehouden voor Interserve, Arjan en Corine Knulst 'gaan voor goede zorg' in Nepal.

Koorconcert voor Moldavië

19:30 |

Op 10 november staat een prachtig koorconcert gepland van het Hollands Jongerenkoor in de Hervormde Kerk te Tholen. Het koor wordt begeleid door het Hollands jongeren orkest. Beiden staan onder leiding van Peter Wildeman. Op deze avond zingt ook De Jonge Lofstem onder leiding van Lydia van Lit-van Gurp. De piano wordt bespeeld door Jacob Schenk en het orgel door Joost van Belzen. Wilhelm Groenendijk speelt trompet en er is een strijkensemble onder leiding van Robert Cekov. Kaarten zijn te reserveren via www.peterwildeman.nl en het concert begint om 19:30 uur. Er zijn wel collecte voor Moldavië van stichting Help het Doel.