Het Trapveldje pakt eenvoudige overwinning op Flying High

THOLEN - De wedstrijd begon redelijk gelijk opgaand, waarbij ’t Trapveldje snel op 1-0 voorsprong kwam. Flying High toonde veerkracht en kwam snel gelijk 1-1. Als reactie hierop namen de Fluplanders het initiatief in handen en liepen snel uit naar 4-1. Dit zorgde dat de moed in de schoenen zonk bij Flying High en de motivatie wegebde. Gevolg was een eenvoudige 10-3 overwinning. Voor ’t Trapveldje.

De tweede wedstrijd van de avond was een echte kraker met de Zebra’s en All stars. Beiden, goed voetballende teams, die ook tactisch een leuke pot voetbal brachten. In de eerste vijf minuten probeerde All Stars mee te gaan in het tempo van de Zebra’s. Hier moesten zij de meerdere erkennen in de Zebra’s. Het gevolg was een snelle 0-2 achterstand. Hierop pasten All Stars de tactiek aan en ging vanuit een gesloten verdediging spelen en probeerde door snelle uitvallen de Zebra’s te verrassen. Net voor rust resulteerde dat in de aansluitingstreffer, via een hard schot in de kruising, 1-2.

Eerste nederlaag
De tweede helft liet een zelfde beeld zien: een aanvallend Zebra’s en een stug verdedigend en counterend All Stars. De Zebra’s kregen enkele kansen, maar hadden het moeilijk om de vrije ruimte te vinden. Aan de andere kant viel de 2-2 en vijf minuten voor tijd ook de 2-3. Zebra’s gingen alles of niets spelen en de keeper ging als extra veldspeler meedoen. Dit maakten hen extra kwetsbaar en na een afgeslagen aanval werd er vanaf eigen helft door All Stars 2-4 gescoord. Dit was de eindstand en betekende de eerste nederlaag voor de Zebra’s in dit seizoen. [l]