Kansrijk trekt aan langste eind tegen Hart van Tholen in Zaalvoetbalcompetitie

THOLEN - Deze week weer twee wedstrijden in de zaalvoetbalcompetitie.

In de eerste wedstrijd van de avond troffen Kansrijk en Hart van Tholen elkaar. In een gelijk opgaande wedstrijd was er spanning en strijd tot het einde. Hart van Tholen speelde gegroepeerd en Kansrijk zocht de aanval. De rust werd met een 1-1 stand bereikt.

Na de rust werden de ruimtes wat groter en vielen de doelpunten wat makkelijker. Kansrijk kon aan het eind van de wedstrijd het verschil maken en wist de wedstrijd met 6-4 binnen te slepen.

In de wedstrijd van Flying High tegen All Stars waren de krachtsverschillen groter.

De laatste domineerde de wedstrijd, bepaalde het tempo en scoorde gemakkelijk. Flying High deed wat het kon en beperkte zich tot tegenhouden en counteren. All Stars slaagden er eenvoudig in de counters te neutraliseren. De ruststand was 1-8 voor hen.

De tweede helft gaf een zelfde beeld en All Stars speelde de wedstrijd dan ook gemakkelijk uit naar een 4-14 overwinning.[l]