Cliënten van woonlocatie De Annewas van Gors naar Sjaloom Zorg

GOES - Donderdag 22 november draagt Gors symbolisch de sleutel van woonlocatie De Annewas te Sint Annaland over aan de collega's van Sjaloom Zorg. Dit wordt feestelijk gevierd met de cliënten en verwanten van de locatie.

De Annewas is een woonlocatie voor mensen met een beperking. Gors heeft besloten, vanwege haar beperkte omvang van zorg op het eiland Tholen, Tholen te verlaten. Gelukkig heeft Sjaloom Zorg de mogelijkheid gezien om voor de cliënten van De Annewas, die graag op Sint Annaland willen blijven wonen, de mogelijkheid te bieden te blijven. In eerste instantie in het pand van De Annewas. De cliënten verhuizen uiteindelijk mee naar nieuwbouw van Sjaloom Zorg in Sint Annaland.

Het team medewerkers van Gors, inmiddels aangevuld met medewerkers van Sjaloom Zorg, gaat grotendeels mee naar Sjaloom Zorg. Daardoor is voor cliënten de continuïteit van zorg gewaarborgd. De afgelopen maanden is hard gewerkt om de formele overdracht per 1 januari 2019 zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Over Gors
Gors biedt mensgerichte ondersteuning aan huis en op diverse locaties in Zeeland bij wonen, werken, leren, dagactiviteiten en vrijetijdsbesteding aan meer dan 900 kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking of (niet-aangeboren) hersenletsel. Zo kunnen zij een kwalitatief goed leven leiden dat is afgestemd op hun mogelijkheden, wensen en ambities.
Meer informatie vindt u op www.gors.nl. [l]