Gert-Jan en Marianne voor het nieuwe pand aan de Ambachtsweg in Tholen.
Gert-Jan en Marianne voor het nieuwe pand aan de Ambachtsweg in Tholen. Foto:

Nieuw pand voor Autoschade Buijs op Welgelegen

THOLEN - Autoschade Buijs in Tholen is verhuisd naar een nieuwe locatie. De schadehersteller werkt sinds begin deze maand op Ambachtsweg 11 in Tholen. "In ons nieuwe pand hebben we meer ruimte om onze werkzaamheden uit te voeren", legt eigenaar Gert-Jan Buijs uit. "Zo is de spuitafdeling groter dan op onze oude locatie. Daardoor kunnen ook grotere (bedrijfs)wagens bij ons terecht." Zaterdag 1 december wordt de verhuizing gevierd met een open dag.

Een ongelukje bij het inparkeren of een bocht die te krap wordt genomen: een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kras, deuk of grotere beschadiging is dan ook zo opgelopen. "Online zijn allerlei tips te vinden over hoe je zelf eenvoudig schade zou kunnen wegwerken. In de praktijk blijken dat soort doe-het-zelfoplossingen toch een stuk lastiger te zijn, dan dat je op het eerste zicht zou vermoeden", vertelt Gert-Jan. "Voor vakkundig schadeherstel heb je toch echt een expert nodig die weet wat hij doet. Bij Autoschade Buijs weten we waar we over praten. Sinds een paar jaar zijn wij aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep (AHG). De AHG stelt hoge kwaliteitseisen aan zijn leden. Daardoor weet u dat u bij ons kunt rekenen op kwaliteit."

Uitbreiding

Ondanks de slimme veiligheidsvoorzieningen die in nieuwe auto's worden toegepast, loopt het aantal schades in Nederland niet terug, maar juist op. In de praktijk blijkt dat bestuurders meer risico's nemen als ze in een 'slimme' auto rijden. Het resultaat is meer schades. Die trend is ook bij Autoschade Buijs goed zichtbaar. "In 2007 heb ik samen met mijn vrouw Marianne Autoschade Buijs opgericht", blikt Gert-Jan terug. "In die tijd hebben we een mooie groei doorgemaakt. Tegenwoordig werken we jaarlijks zo'n duizend schades weg. Twee jaar geleden hebben we Autoschade Herstel Fred van den Bergh in Ossendrecht overgenomen, zodat we nog meer mensen kunnen helpen." Het aantal klanten dat bij Autoschade Buijs aanklopt blijft voorlopig groeien. "De overname van onze vestiging in Ossendrecht zorgde al voor een mooie schaalvergroting", zegt Marianne. "De verhuizing naar een groter pand hier in Tholen was een logische vervolgstap. Het pand heeft een volledige metamorfose ondergaan. Zo is de buitenkant voorzien van een nieuwe verflaag. Daarnaast is het pand uitgebouwd, om genoeg ruimte voor de werkplaats te creƫren. De verfafdeling en spuitcabine zijn vanuit ons oude pand meeverhuisd en hebben een update gekregen. We hebben nu meer ruimte voor onze werkzaamheden. Dat was ook wel nodig, want in ons vorige pand was het allemaal een beetje proppen."

Open dag

Gert-Jan en Marianne en hun collega's laten de nieuwe locatie graag aan hun klanten zien. Zaterdag 1 december staat er een open dag op de planning. Bezoekers krijgen dan gelegenheid om een kijkje in de nieuwe werkplaats, verfafdeling en spuitcabine te nemen. Er zijn verschillende openingsacties. Tussen 12.00 en 14.00 uur krijgen bezoekers een gratis frietje met snack. U bent welkom van 10.00 t/m 15.00 uur aan Ambachtsweg 11 in Tholen. [l]