Zet u een uurtje in voor de toekomstige speeltuin Buutvrij

THOLEN - De collecteweek voor speeltuinvereniging Buutvrij komt er aan. Van 10 t/m 15 december wordt er gecollecteerd voor de nieuwe speeltuin van Tholen-stad. Een speeltuin voor en door inwoners van Tholen.

Op de achtergrond is het bestuur van de speeltuinvereniging hard bezig diverse voorbereidingen te treffen voor de realisatie van de speeltuin. Onlangs tekenden zij nog een intentieverklaring voor samenwerking met Sjaloom Zorg. Ook de Thoolse carbidstichting werkt graag mee aan de realisatie van de speeltuin. De sponsoropbrengst van het carbid schieten op 31 december komt geheel ten goede aan de speeltuin.

Collectanten gezocht

Ook u kunt meebouwen aan de speeltuin. Voor de collecteweek van 10 tot en met 15 december is het bestuur nog op zoek naar vrijwilligers die een uurtje willen collecteren. Met uw hulp komt de speeltuin steeds een stapje dichterbij. Opgeven als collectant kan via de website www.speeltuinbuutvrij.nl, maar ook door het sturen van een e-mail naar vrijwilligers@speeltuinbuutvrij.nl.

Voor 2019 staan twee leuke activiteiten op de agenda. Hou de website van de speeltuinvereniging in de gaten. Reserveer in ieder geval de nationale buitenspeeldag, 12 juni 2019, in de agenda! Het wordt een dag vol spelen en plezier!

Nog geen lid van de vereniging? Meld u snel aan via de website en geniet straks van de leukste speeltuin van Tholen-stad. [l]