A Slager wint sneldamtoernooi in Roosendaal

THOLEN - Het sneldam toernooi in Roosendaal kende vele deelnemers uit de regio. DSVF dammers waren met zes deelnemers actief waarvan er vijf in de hoofdklasse waren ingedeeld in een veld van twaalf spelers.

Ron Jongejan speelde zeer wisselvallig, hij won van twee sterke spelers maar verloor helaas al zijn partijen tegen gelijkwaardige ingeschatte spelers. De laatste plaats met slechts vier punten was zijn resultaat.
Beter verging het Han van de Velde, hoewel deze ook niet zijn normale niveau wist te behalen. Han eindigde met zeven punten uit negen wedstrijden op de negende stek. Gerben van de Velde speelde een stabiel toernooi met weinig uitschieters en behaalde acht punten uit negen wedstrijden de zevende plaats in de rangschikking.
Beter verging het Nico Flikweert, mede door verrassende zeges op o.a. D v.d Ploeg, R. Dusebout en Jan van Beeck behaalde Nico negen punten in dit sterk bezette deelnemersveld, wat een prima prestatie mag worden genoemd.
Winnaar werd overtuigend Aart Slager die zeven keer zegevierde en slechts twee keer gelijk speelde en derhalve ongeslagen toernooi winnaar werd. In de eerste klasse speelde Gert Jan van de Velde zich naar een keurige derde plaats in het negental tellende deelnemers veld.

Programma
Woensdagavond 12 december om 19.30 uur de strijd om het provinciale clubkampioenschap voortgezet met de thuis wedstrijd Tholen/DSVF-Lammerenburg/Vlissingen in sportzaal De Meulvliet in Tholen. [l]