AGENDA

Woensdag 12 december

Kerstzangavond in de Rozeboom

19:30 | De Rozeboom

Kerstzangavond: D.V. woensdag 12 december wordt de jaarlijkse kerstzangavond van vrouwenkoor "de lofstem" gehouden in "de rozeboom". Aanvang 19.30 uur. Alle ouderen van Sint Philipsland en Anna Jacobapolder zijn van harte welkom.

Vrijdag 14 december

Winterfair in Sint Maartensdijk

18:00 | Markt

Vrijdag 14 december is er een winterfair op de Markt in Sint-Maartensdijk. Deze begint om 18 uur en zal duren tot ongeveer 21 uur. Gezellig met elkaar zijn, dat is het belangrijkste van deze avond! Er zijn diverse versnaperingen. Gratis en te koop. Vuurkorven zorgen voor een warme sfeer, en muziekvereniging Euterpe verzorgt tussen 19 en 20 uur voor een muzikale omlijsting. Diverse sportverenigingen staan er om zich te presenteren. Al met al een mooie en gezellige avond om met elkaar door te brengen.

Winterconcert

19:30 | RK Heilige Willibrorduskerk

Popkoor Voix houdt een winterconcert in samenwerking met About Music uit Tholen en Zezam uit Zevenbergen. Dit concert wordt gehouden in de RK-kerk aan de Dorpsweg in Oud Vossemeer.

Maandag 17 december

Kerstzangavond

19:30 | Hervormde Kerk

Op maandag 17 december organiseert de Activiteitencommissie van de Hervormde kerk te Stavenisse een kerstzangavond in de Nederlands Hervormde kerk, met medewerking van het "Thools Mannenensemble" onder leiding van Koos van der Slikke en het "Gelegenheidskoor Stavenisse" onder leiding van Danny Letzer. De opening en korte meditatie wordt deze avond verzorgd door Ds. Post. Iedereen is van harte welkom op deze avond en na afloop ook uitgenodigd voor een bakje koffie of thee in de Schuilplaats naast de kerk. De kerk is open vanaf 19.00 uur, de aanvang van de kerstzangavond is om 19.30 uur.

Dinsdag 18 december

Recreatief- en seniorenwandelen

13:30 | Dorpshuis de Stove

Deze worden tweewekelijks op dinsdag gehouden (vertrek 13.30 uur) en betreffen 2 afstanden 5 of 10 kilometer, 1xper maand wordt er gestart vanuit Haestinge en de andere keer wisselend vanuit een andere kern uit de Gemeente Tholen. Dinsdag 18 december vertrek vanuit dorpshuis De Stove, Stavenisse, 13.30 uur.

Kerstzangavond

19:30 | Zorgcomplex Sassegrave

Kerstzangavond: dinsdag 18 december is er een Koor- en samenzangavond in ons woonzorgcomplex Sassegrave te Scherpenisse met medewerking van Jeugdkoor 'de Jonge Lofstem' olv Lydia van Lit en organist Marco Burger en gemengd koor 'De Lofstem' olv Rik van der Veer en organist Kees Andriesse. Aanvang 19.30 uur. Toegang is gratis, collecte voor de onkosten. Tijdens de pauze is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Kerstsamenzangavond

19:30 | Zorgcomplex Sassegrave

Kerstzangavond dinsdag 18 december. Koor- en samenzangavond in ons woonzorgcomplex Sassegrave in Scherpenisse met medewerking van Jeugdkoor 'de Jonge Lofstem' olv Lydia van Lit en organist Marco Burger en gemengd koor 'De Lofstem' olv Rik van der Veer en organist Kees Andriesse. Aanvang 19.30 uur. Toegang is gratis, collecte voor de onkosten. Tijdens de pauze is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Allen hartelijk welkom.