Kerst met Euterpe en Clarity

SINT-MAARTENSDIJK - Liefhebbers van kerstmuziek zijn van harte welkom in de Haestinge op zaterdagavond 22 december. Dan organiseert muziekvereniging Euterpe het jaarlijkse kerstconcert! Onder de noemer Kerst Met Euterpe En Clarity brengen de muzikanten een zeer divers programma.

De muziekvereniging organiseert al vele jaren kerstconcerten. Dit jaar voor het eerst sinds lange tijd weer met medewerking van gospelkoor Clarity.


Programma

De samenspelgroep van Euterpe, onder leiding van Monique de Rooij, speelt vanaf 19.00 uur een voorprogramma. Daarna volgt het fanfareorkest onder leiding van Harrie Bosch. De muzikanten spelen onder andere Christmas Variations en A Christmas Dance Party. Deze typische kerstmuziek wordt afgewisseld met andere sfeervolle muziek zoals Thinking of You en The Lord Bless You and Keep You. Er zijn verschillende intermezzo's, zowel vocaal als verbaal. Zo laat gospelkoor Clarity van zich horen, vertellen Marischa Tichem en Annemiek Slootweg een passend verhaal en is er samenzang.

Kerst Met Euterpe En Clarity vindt plaats op zaterdag 22 december in de Haestinge. De zaal is om 19.00 uur open. De aanvang van het concert is om 19.30 uur. De toegang is gratis. [l]