FOTO SHUTTERSTOCK
FOTO SHUTTERSTOCK Foto: Shutterstock

Op weg naar het kerstpakket

Nog maar een kleine twee weken en dan zit ook het jaar 2018 er al weer op. Een jaar dat voor de meeste onder ons ongetwijfeld weer voorbij is gevlogen.

Voor veel mensen die in het arbeidsproces zitten is het deze week op de meeste plaatsen nog even bikkelen. Veel bedrijven sluiten namelijk komende vrijdag al hun deuren voor dit jaar en zijn in de week van Kerstmis dicht.

Beloning

Het is niet ondenkbaar dat deze week op donderdag of vrijdag afgesloten wordt met de gezamenlijke kerstborrel, al dan niet vergezeld met de beloning van de werkgever voor zijn personeel met een presentje voor de in 2018 geleverde arbeid.

Waardering

Het presentje uit zich meestal in de vorm van een kerstpakket. In sommige bedrijven gebeurt dat met een financiƫle bonus, hoewel dat laatste wel steeds minder voorkomt. De werknemer zelf maakt het allemaal niet zoveel uit: belangrijk voor hem of haar is dat er in elk geval een soort van waardering is.

Levensmiddelen

Als het dan toch een kerstpakket is, geeft de werknemer de voorkeur aan levensmiddelen met een lange gebruiksdatum. Het hoeft immers niet allemaal meteen op in de week van Kerstmis naar Oud en Nieuw...[l] FOTO SHUTTERSTOCK