AGENDA

Woensdag 19 december

Hart voor Vosmeer

9:45 | Gereformeerde kerk

Koffie: Elke derde woensdag van de maand staat vanaf 9.45 uur de koffie klaar in de Gereformeerde Kerk aan de Hofstraat in Oud-Vossemeer. Ook op woensdag 19 december is elke dorpsbewoner weer van harte welkom voor ' een bakje en een praatje'. De toegang is vrij.

Kerstzangavond

19:30 | Maartenshof

Woensdag 19 december komt het Gelegenheidskoor o.l.v Danny Letzer uit Stavenisse naar de Maartenshof in Sint Maartensdijk. Deze Kerstzangavond zal plaats vinden in de recreatiezaal. Zij zullen mooie kerstliederen ten gehore brengen. De aanvang is 19.30 uur de zaal is open om 19. 15 uur.

Vrijdag 21 december

Volkskerstzang

19:00 | Hervormde Gemeente

Op vrijdag 21 december wordt in het kerkgebouw van de hervormde gemeente de jaarlijkse volkskerstzang gehouden. Aan deze uitvoering werken 3 plaatselijke koren mee, chr. vrouwenkoor De Lofstem, het jong vrouwenensemble en jeugdkoor van Knop tot Bloem. Deze staan allen onder leiding van dirigent Wilma van Duuren. Ook geeft het Thools mannenensemble acte de presence. Het thema van deze zangavond is Gedenken, de bijbehorende meditatie wordt verzorgt door Adri Burghout. Er wordt gecollecteerd voor FlupHelpt. Aanvang 19.00 uur. Kerk open 18.30 uur.

Tentoonstelling

20:00 | Café 't Durp

Tentoonstelling: Vrijdag 21 en zaterdag 22 december houdt pv de vredesduif weer de jaarlijkse tentoonstelling in café 't Durp te St. Philipsland. Aanvang beide dagen is 20.00 uur. Vrijdag en zaterdag avond draait het rad van avontuur weer met mooie prijzen. Na het rad worden de prijzen getrokken van de verloting.

Zaterdag 22 december

Kerstconcert Viva la Musica

15:30 | Gasthuiskapel

Vocaal ensemble viva la musica nodigt u uit voor haar kerstconcert op zaterdagmiddag 22 december 15.30 uur in de Gasthuiskapel, Kerkstraat 15 in Tholen. De drie sopranen, drie alten, twee tenoren en twee bassen o.l.v. Sarien Bout-Sakko zingen soms a capella, soms met pianobegeleiding van Edu de Goffau. Het ensemble staat bekend om een verrassend en gevarieerd repertoire. Oude klassieke kerstliederen maar ook nieuwe muziek. De Gasthuiskapel is sfeervol versierd. Toegang gratis.

Maandag 24 december

Kerst met DEV, Tabitha en Sjaloom

19:00 | Hervormde kerk

Het Christelijk Sint Annalands mannenkoor "Door Eendracht Verbonden" organiseert op 24 december een kerstzangavond in de Hervormde kerk aan de Ring in St Annaland. Er is deze avond koorzang afgewisseld door veel samenzang. Het jongvrouwenkoor "Tabitha"en het kinderkoor "Sjaloom" beiden onder leiding van Mirjam den Engelsman zullen ook meewerken aan deze avond. Zij worden begeleidt op piano door Cornelis den Ouden en Jacoline Troost en Anne Poot bespeelt de dwarsfluit. Dirigent Jan Luteijn zal met het mannenkoor D.E.V. net zoals de andere aanwezige koren diverse kerstliederen uitvoeren, begeleidt door Leen Heijboer op het orgel en Cornelis den Ouden op de piano. Ds M.A. Post verzorgd de opening en sluiting en zal een korte meditatie houden. Aanvang 19:00 uur, kerk open om 18:30 uur. De toegang is gratis.

Kerstzangdienst

19:30 | Gereformeerde kerk

Op 24 december is er een Kerstzangdienst in de Anna Jacobapolder, aanvang 19.30 uur. Het gelegenheidskoor o.l.v. Annet de Ruijter is al sinds oktober aan het repeteren voor de Kerstzangdienst in de Gereformeerde Kerk. Met zo'n 25 mensen wordt er gerepeteerd en gemusiceerd. De begeleiding bestaat uit een organist, gitarist en bassist. In de zangdienst is er een samengestelde blazersgroep van leden van de Fanfare Concordia die mee blaast met de samenzang. De collecte die wordt gehouden is voor het Kerstproject van Het leger des Heils in Tholen. Na afloop is er koffie, thee en Glüwijn, en weet dat U alle van harte welkom bent!

Kerstnacht zangdienst

21:00 | Ned. Hervormde Kerk

Op maandag 24 december organiseren de Gereformeerde kerk en de Hervormde Gemeente in Oud-Vossemeer gezamenlijk een kerstnacht zangdienst. Tijdens de dienst zal er veel gezongen worden en is er een korte meditatie door ds. P.L. de Jong. Iedereen wordt van harte uitgenodigd deze sfeervolle dienst bij te wonen. Na de dienst is er voor iedereen warme chocolademelk. De dienst vindt plaats in de Hervormde kerk (Ring 10) en begint om 21.00 uur. De kerk is open vanaf 20.30 uur.

Woensdag 26 december

Kerstzangmiddag

14:30 | Rehobothkerk

Woensdag 26 december, tweede Kerstdag, is de traditionele kerstzangmiddag in de Rehobothkerk aan de ds. G.H. Kerstenstraat te Tholen. Medewerking verlenen Mannenkoor Rehoboth, Jongerenkoor Hananja, Jeugdkoor Sjaloom en Gemengd Koor Crescendo. Deze middag begint om 14.30 uur. Toegang vrij, er is een collecte.

Maandag 7 januari

FNV inloop spreekuur

19:00 | Partycentrum de Haestinge

Vanaf 7 januari, elke eerst maandag van de maand, houdt het FNV inloop spreekuur van 19.00-20.00 uur in Haestinge, Sportlaan 2D, Sint Maartensdijk. Voor meer info: Leen Oostdijk, 06-43770865.