Santarun haalt ruim 5750 Euro op! En gaat in vier edities door de 25000 grens!


BERGEN OP ZOOM - De organisatie van de Santarun heeft bekend gemaakt dat de Santarun voor 2017 een bedrag heeft opgehaald van ruim 5750 Euro. En daar zijn we blij mee!

De totale teller over vier edities nu staat op ruim 25000 Euro. Op 4 januari gaat bekend worden hoe het bedrag verdeeld gaat worden over de drie goede doelen. Plus welk bedrag naar de plank gaat voor de uitkijk toren bij Fort Rovere.

Uitreiking
De uitreiking zal zijn tussen 20.00-21.00 uur op de ijsbaan van Bergen op zoom. Tevens laten de heren Joris Volker en Wim van Poppelen weten dat volgend jaar weer een Santarun zal plaats vinden. En dan vieren we ons vijfjarig bestaan en dat gaan we groots aanpakken! Het moet een feest worden voor de stad.
Staboz en de Rotary zullen dan weer gaan samenwerken. We gaan hard aan het concept sleutelen om er volgend jaar een bijzondere editie van te maken. Het moet een Santarun worden voor iedereen aldus Joris. Maar het is toch mooi om te zien dat we de afgelopen jaren al meer dan 25000 Euro hebben opgehaald voor prachtige goede doelen!
Op 4 januari wordt ook de verjaardag gevierd van ijsbaan! Die bestaat dit jaar 20 jaar! En werd ooit opgericht door Rotary club de Brabantsewal. [l]