Is er meer? In het nieuwe jaar

BERGEN OP ZOOM - De alpha-cursus wordt inmiddels door honderdduizenden mensen gevolgd. Niet alleen ouderen, maar juist ook veel jongeren, studenten en werkenden, directeuren en werknemers. Iedereen is welkom op deze cursus met uniek concept.

Waarom belangrijk?? Een aantal getuigenissen… Het geloof in God heeft me tijdens de cursus uit een diepe put gehaald. Twee jaar geleden besloot ik zelf de alpha-cursus te doen. Dat was echt te gek! Ik vond veel antwoorden op mijn vragen en werd uitgedaagd om dingen zelf te onderzoeken. Dat was voor mij heel goed, want ik geloof het toch pas als ik het zelf zie of lees. Vanwege de eerlijke antwoorden kan ik de cursus niet alleen aanraden aan zoekers, maar ook aan doorgewinterde christenen. (bron: www.alpha-connect.nl).

Thema avonden
Hoe is de opzet van de cursus? Wat bieden wij u? Tien thema avonden, gratis cursus, feestelijke maaltijden, cursusboek en de bergse bijbel. Fijne gespreksleiders/sters.
Waar en wanneer en voor wie? Op 11 januari introductieavond (alleen info en niets verplicht) aanvang half acht. Vervolgens 10 donderdagavonden vanaf 19.00 uur incl. maaltijd. Einde avonden rond half tien. De cursus wordt gehouden in de Emmauskerk (Korenberg 90) te Bergen op Zoom.

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over 15 inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Laat deze kans niet voorbij gaan.