Open Dagen bouwclubs Vastenavendoptocht

BERGEN OP ZOOM - In de verschillende bouwkoten in Bergen op Zoom en omstreken is het de laatste weken kneiterdruk! Er wordt vanuit het hart gewerkt om de verschillende bouwsels op tijd af te hebben voor de Bergse Vastenavendoptocht van 13 februari.

Een aantal bouwclubs op het Konterscherp en de Stadsschuur, maar ook in Halsteren, wil de geïnteresseerde echter graag de sfeer in het bouwkot laten proeven. Dit kan bij BC Variant, BC Wij, BC Agge Mar Leut Et, BC De Krabbekweekers, BC De Krabbeklutsers, BC d’Utselaers, BC De Leutige Krabben, De Watertore en de Spruijten van Nuijten. Ook de Waterstroat heeft in hun eigen kot in Halsteren Open Dag.
Al deze clubs hebben de deuren op
zondag 14 januari tussen 12.00 en 16.00 uur geopend. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot een versnapering. Iedereen is deze middag welkom bij de bouwkoten van de genoemde clubs. De meeste clubs vind je op het Konterscherp (Calandweg) in Bergen op Zoom, het kot van BC De Krabbeklutsers is te vinden in de Stadsschuur aan de Dubbelstraat en het kot van de Waterstroat op de Canadaweg in Halsteren. [l]