Benny Dunyami is er klaar voor. FOTO JAN DIRK HUIJSER
Benny Dunyami is er klaar voor. FOTO JAN DIRK HUIJSER Foto: Jan Dirk Huijser

Garage Benny naar nieuwe locatie

BERGEN OP ZOOM – In 2006 startte Benny Dunyami met zijn garage annex werkplaats aan de Oude Wouwsebaan en nu, ruim 20 jaar later, is deze naar een grotere locatie aan de Oude Moerstraatsebaan verplaatst. Alhoewel de verhuizing nog niet 100% is afgerond, met name voor wat betreft het kantoorgedeelte, is de werkplaats sinds 1 januari voor de klanten opengesteld. Benny oogt tevreden, "Een mooie ruime plek van ca. 2200 m² op een prima locatie", meent hij.

DOOR JAN DIRK HUIJSER

Vooral de bereikbaarheid voor de klanten is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de oude locatie en de aanwezigheid van meerdere garagebedrijven in de directe omgeving is een groot pluspunt. Meerdere branche gelijke ondernemingen binnen een beperkte straal versterken elkaar en trekken meer potentiële klanten is de algemene opinie.

Alle merken en prijsklassen
Garage Benny is niet aan een bepaald merk gebonden, alle automerken van klein tot groot kunnen terecht voor een APK- keuring, voor onderhoud en voor de noodzakelijke reparaties.

"We kennen geen specifieke doelgroep", aldus Benny, "onze klanten komen uit alle lagen van de bevolking en zijn net zo divers als de samenleving zelf". Hetzelfde geldt voor de in- en verkoop van gebruikte auto's, men kan terecht voor 'een klein Opeltje' maar ook bijvoorbeeld voor 'een dikke Audi', om maar eens een vergelijk te maken.

Merken
Van een duidelijke vraag naar bepaalde merken is volgens Benny geen sprake, "Betrouwbare auto's verkopen altijd goed, van welk merk dan ook". "We hebben altijd positieve reacties van onze klanten", zegt Benny, "we staan bekend als een goede, klantvriendelijke garage en dat willen we ook zo houden".

De puntjes op de i
Inclusief Benny zijn er 3 personeelsleden aan de slag en in noodgevallen kan er altijd een beroep gedaan worden op familieleden.
De werknemers zijn nog in afwachting van de nieuwe overalls met bedrijfslogo en moeten er nog enkele puntjes op de i gezet worden.
Het kantoortje dient verder ingericht te worden evenals de aangrenzende kantine.

Aan de website wordt hard gewerkt om die op korte termijn de lucht in te laten gaan, in het verlengde hiervan worden extra activiteiten ontwikkeld om de naamsbekendheid op de nieuwe locatie te vergroten.
Aan de voorgevel wordt eveneens op korte termijn de naam van garage Benny met alle bijbehorende toeters en bellen weergegeven. Op die manier kan niemand het garagebedrijf op de nieuwe locatie nog over het hoofd zien.

'De medewerkers
en Benny staan
per 1 januari
voor u klaar'

Kortom, er moeten nog wat details afgerond worden, de medewerkers in de werkplaats en Benny zelf staan per 1 januari voor u klaar!


Wij wensen Benny Dunyami en zijn medewerkers veel succes op de nieuwe locatie. [l]