Financieel planner Maurice Meesters.
Financieel planner Maurice Meesters. Foto:

Nieuw bij Van Bruggen Adviesgroep

BERGEN OP ZOOM - Veel mensen sluiten een hypotheek of verzekering af en kijken hier vervolgens niet meer naar om. Op deze grote, vaste lasten kan echter vaak flink bespaard worden.

Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom heeft hiervoor het 'Zit ik nog goed?' gesprek in het leven geroepen. Tijdens het kosteloze gesprek wordt er in ongeveer een uur een check gedaan op de huidige en toekomstige financiƫle situatie van de klant. Zo wordt duidelijk of er besparingen mogelijk zijn.
Financieel planner Maurice Meesters vertelt: "Vaak is er meer mogelijk dan men denkt. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het oversluiten van een hypotheek om te profiteren van de lage rente, een lagere premie en/of betere voorwaarden voor het verzekeringspakket of wellicht te verhuizen van een huurhuis naar koopwoning. Voor mensen met een aflossingsvrije hypotheek wordt er tijdens dit gesprek bekeken of men beter kan gaan aflossen of niet. Na het 'Zit ik nog goed?' gesprek heeft men meer inzicht in de financiƫle situatie, waardoor eventuele besparingen mogelijk zijn." Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundige in zijn vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door haar expertise, betrokkenheid, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Hierbij leveren zij maatwerk dat aansluit bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Van Bruggen Adviesgroep kijkt niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst. [l]