BERGEN OP ZOOM - Per 1 januari heeft Vrijwilligers Informatie Punt een nieuwe site opgestart.

De site is gelijk goed ontvangen door de bezoekers van de nieuwe site. Op de nieuwe verbeterde site is het veel overzichtelijker om een vacature te vinden en zo kunt u dus snel een goede vacature die bij u past vinden. En de vacaturelijst is nu nog meer up-to-date, elke week komen er weer nieuwe vacatures bij. Deze week is er bijv. een nieuwe vacature van Jeugdwerk en ook een vacature voor Tuinman/vrouw. Dus allemaal verschillende vacatures, je vindt op de site alles wel. Iedereen kan hier een baantje vinden en dan kunt u weer lekker aan de slag. Het enige wat u moet doen voordat u een baantje gaat zoeken, is een account aanmaken. Ook kunt u een account maken als u een organisatie hebt. Dan kunt u gemakkelijk vacatures plaatsen van uw organisatie. Het kost helemaal niet veel tijd om het aan te maken en u kunt dus erg makkelijk de vacatures vinden of plaatsten. Kortom een vacature vinden moet helemaal lukken op de nieuwe site!
Hieronder 2 nieuwe vacatures, meer vacatures vindt u op de site.

Vrijwilliger voor bar/keuken bij JBV Petangeske in Bergen op Zoom
Beschrijving van de vacature: Onze leden hebben 2 x per jaar verplicht bardienst. Het zou fijn zijn dat er een vaste vrijwilliger was, die de bar / keuken kan runnen.
Wensen m.b.t. vrijwilliger: Bekend zijn met horecawerkzaamheden.
Gewenste vooropleiding: nvt
Gewenst geslacht vrijwilliger: Geen voorkeur.
Rijbewijs noodzakelijk: Nee.
Eigen auto noodzakelijk: Nee.
Leeftijdsgrens: Minimaal 18 jaar, maximaal 75 jaar.

Regio bestuurslid bezoekwerk bij Nat. Ver. De Zonnebloem regio Brabantse Wal in Bergen op Zoom
Beschrijving van de vacature: In verband met het vertrek van ons huidige bestuurslid bezoekwerk, zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die de functie van bestuurslid bezoekwerk op zich wil nemen in ons regiobestuur.
Wat gaat u doen? Het begeleiden en stimuleren van vrijwilligers bij hun werkzaamheden; het stimuleren van vrijwilligers om deel te nemen aan cursussen; het samenwerken en overleg voeren met andere bestuursleden binnen het regiobestuur; het organiseren van themabijeenkomsten, waarin het bezoekwerk en het jaarthema centraal staan.
Wensen m.b.t. vrijwilliger: Wat vragen wij? sociaal vaardig/ goede contactuele eigenschappen luisterend oor integer goede mensenkennis inlevingsvermogen, organisatorische kwaliteiten kunnen samenwerken in een team kennis van diensten en instellingen in de welzijns- en gezondheidssector in de woonplaats en regio.
Gewenste vooropleiding: nvt.
Gewenst geslacht vrijwilliger: Geen voorkeur.
Rijbewijs noodzakelijk: Nee.
Eigen auto noodzakelijk: Nee.
Leeftijdsgrens: Minimaal 20 jaar. [l]