vlnr: Nico Mathijssen, kampioen Dominic Rens, Huib Kuijten.
vlnr: Nico Mathijssen, kampioen Dominic Rens, Huib Kuijten. Peter Rens

Dominic Rens maakt succes SVW compleet

BERGEN OP ZOOM - Dominic Rens speelde in Roosendaal bij café de Ram de gewestelijke finale bandstoten 5e klasse en werd daar ongeslagen kampioen. Hij plaatste zich daarmee voor zijn eerste kampioenschap van Nederland wat wordt verspeeld in het café van zijn broer Jean Paul, namelijk Café de Ponderosa. Een uniek gebeuren eigenlijk omdat zijn jongste broer Ricardo in diezelfde klasse als eerste een NK speelde.

Jean Paul wist zich voor diverse NK's te plaatsen en werd vorig jaar voor de eerste keer kampioen van Nederland in de overgangsklasse. Het waren dan ook zijn twee broers die tijdens het vastenavondgedruis hem met terugkomst in de Ponderosa op de schouders namen en met een regen van confetti hem bovenop de bar zetten. De dweilband Lat mar ore speelde lang zal hij leven en werd het al met al een groots feestje. Dat de voorzitter van de vereniging trots mag zijn komt niet alleen door Dominic maar ook de leden Frans Vrolijk (Districtskampioen Hoofdklasse Libre), Michael Goossens (8e op het NK driebanden klein in Almere) en Gewestelijk Kampioen Johan v/d Kasteele Driebanden groot 3e klasse. De maand januari zal dan ook in de boeken terecht komen als een van de beste van de vereniging.
Dominic Rens zal van 2 t/m 4 maart a.s. (in eigen huis) onze vereniging SVW vertegenwoordigen. Hij zal met het Unicum dat 3 broers alle drie op een NK mogen spelen zeker zijn best doen (beetje strijd onder de drie broers Ha Ha Ha).
Wij van Biljartvereniging SVW wensen hem succes en hopen dat er dat weer veel supporters aanwezig zullen zijn. [l]