Ook Lyda Franken en Julien Voets op lijst Steunpunt Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - John Voets, Ton van Dorst en Lyda Franken vormen de top drie van de kandidatenlijst van Steunpunt Bergen op Zoom voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Steunpunt Bergen op Zoom zet zich in voor de belangen van alle inwoners en ook zeker voor de zwakkeren in de samenleving. "Bergen op Zoom moet weer een vitale gemeente worden: Hij moet en gezonde financiƫle positie hebben, u moet veilig over straat kunnen, genieten van het groen, het individu moet betrekken worden en er moet worden geluisterd naar datgene wat de inwoners beweegt", aldus de partij. "De recente colleges, met politieke vertegenwoordigers van de gevestigde orde, hebben het aanzien en de belevingssfeer aangetast van onze gemeente. Ze hebben structureel de meningen genegeerd en de problemen verergerd. Dit uit zich o.a. door de bouw van prestige projecten en onverantwoorde grondaankopen. Projecten die met flinke budgetoverschrijdingen de financiƫle positie van onze gemeente sterk hebben aangetast."

Lijst

De top drie wordt aangevuld door John Oostdijk, Chris Been, Lody Kneefel, Tineke Mets, Sjaak Dielens, Julien Voets, Maureen Franken, Ed Voets en Albert Joosen.[l]