Korte berichten

Korte berichten

BERGEN OP ZOOM
666 The Nightmare rekent af met Vastenavend:
Twee jaar geleden zette 666 The Nightmare de traditie in: een ziedend hard concert in het eerste weekeinde na de Vastenavend. Op zaterdag 17 februari is het weer zover. Het optreden in cafe 't Slik start om 21.00 en de entree is gratis.
Tentoongespreid: De Gròòtste Boer, Steketee en de Nar spraken maandag 5 februari hartverwarmende woorden tijdens de opening van de Vastenavend expositie Tentoongespreid. Na het succes van vorig jaar, heeft Tentoongespreid voor haar Vastenavend expositie wederom gekozen voor de Tuinzalen van het Markiezenhof. Tentoongespreid is toegankelijk op zondag 18 februari (kijkdag op de Kaai). De openingstijden van Tentoongespreid zijn de openingstijden van het Markiezenhof, en wel van 11.00-17.00 uur. Toegang gratis.
Kaarten en Rummikub in de Moerkens: De kaartclub van de reuma patiëntenvereniging zoekt nieuwe leden voor hun kaartavond in wijkcentrum de Moerkens. De club kaart op dinsdagavond van 19 tot 21.30 uur. Er wordt elke avond rummikub en rikken gespeeld. Informatie over de kaartclub tel 06-38307197, email: janenrialuijsterburg@home.nl
Prentbriefkaartenbeurs: De Nederlandse vereniging van prentbriefkaartenverzamelaars (NVVP) organiseert op zaterdag 17 februari een nieuwe kaartenbeurs in 'Gebouw Groot Arsenaal', rijtuigweg 44. Leden mogen gratis naar binnen vanaf 09:00 uur en niet leden vanaf 10:00 uur tegen entreeprijs. De beurs eindigt om 14:00 uur.
Het Getij: Ontmoetingsplaats voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Activiteiten: Maandag 19 februari in Bergen op Zoom: Middag workshop diamond painting; Dinsdag 20 februari in Bergen op Zoom: Middag workshop schilderen; Dinsdag 20 februari in Ossendrecht: Ochtend ontspanningsoefeningen; Woensdag 21 februari in Bergen op Zoom: Ochtend koffie/thee drinken; Woensdag 21 februari in Ossendrecht: Ochtend koffie/thee drinken; Donderdag 22 februari in Bergen op Zoom: Middag workshop handwerken; Donderdag 22 februari in Ossendrecht: Ochtend workshop schilderen. Nadere informatie over de activiteiten zijn te vinden op de website van Het Getij: www.inloophuishetgetij.nl Info: Bergen op Zoom 06-22823504, Ossendrecht 06-22823531 [l]