BERGEN OP ZOOM - Voetbalvereniging MOC'17 werkt hard aan het samenstellen van een stevige scheidsrechterpoule. Om alles in de toekomst in goede banen te leiden is het noodzakelijk dat er nog een aantal stappen worden gezet.

Het uiteindelijke doel is dat elke thuiswedstrijd van MOC wordt begeleid door een gediplomeerde scheidsrechter. Hiertoe worden onder meer MOC-jeugdspelers opgeleid om een pupillenscheidsrechtercursus te volgen van 2 avonden. Inmiddels hebben al tientallen kinderen het diploma gehaald. Hiermee helpen de jeugdspelers ook de club en worden ze al snel bekend gemaakt met vrijwilligerswerk. Daarnaast is het begeleiden van een jeugdvoetbalwedstrijd erg leuk en leer je de spelregels nog beter kennen en beheersen.

Graag willen we de komende jaren de arbitragecommissie alsmede de groep met pupillen- en verenigingsscheidsrechters verder uitbouwen. Dit willen we graag samen doen met onze leden en hun familie. Samen maken we de club sterker. Om de jonge scheidsrechters de eerste paar wedstrijden te begeleiden zijn we op zoek naar enthousiaste mensen (mannen en vrouwen, jong en oud) die een paar zaterdagochtenden in het jaar (meer mag ook) een aantal jonge scheidsrechters willen begeleiden. Daarnaast willen we graag de arbitragecommissie versterken. Deze commissie houdt zich onder andere bezig met het inplannen van de jeugdscheidsrechters voor de wedstrijden op zaterdag. Dit kost ongeveer een paar uurtjes per week. Iedereen met enthousiasme is van harte welkom. De koffie staat altijd klaar. Ook voor mensen die een (vereniging)scheidsrechtercursus willen volgens zijn er genoeg mogelijkheden.

Voor meer informatie stuur een mail naar arbitrage@moc17.nl of kijk op onze site: www.moc17.nl. [l]