Bijeenkomst aquariumvereniging Bali

HALSTEREN - Aquariumvereniging Bali is een club met enthousiaste mensen die allemaal als hobby hebben het houden van een aquarium.

De meeste hebben een zoetwater aquarium maar er zijn ook leden met een zoutwater aquarium. Ook het aquarium buiten, de vijver, komt regelmatig aan bod daar deze ook veel raakvlakken heeft met het aquarium. Tijdens deze bijeenkomsten worden de ervaringen gedeeld met elkaar, problemen besproken om zodoende tot een fraai aquarium te komen. Daarnaast staat de gezelligheid ook de centraal.

Elke tweede dinsdagavond van de maand komt Bali bij elkaar in zalencomplex de Wittenhorst, gelegen aan de Lindelaantje 1a te Halsteren.

De komende verenigingsavond van staat gepland op dinsdag 13 maart. Deze avond staat in het teken van de Algemene Leden Vergadering. Na een evaluatie van het afgelopen jaar wordt er ook naar de toekomst gekeken. Wat zijn de plannen voor 2018 en wat zijn de wensen van de leden. Daarna wordt er nog een film vertoond welke gemaakt is tijdens onze jaarlijkse keuring. Op deze manier krijgt u een indruk van de aquaria die onze leden hebben.

Wij willen u dan ook uitnodigen om deze Algemene Leden Vergadering bij te wonen. Tijdens deze avond kunt u kennis maken met de leden van Bali en tevens kunt u kijken wat er allemaal op de planning staat.

Voor meer informatie zie www.atvbali.nl of neem contact op met Thorn van Bragt, tel 0164-242965. [l]