The Havanas.
The Havanas. Lotte Bouwers

Regioband The Havanas zoekt gitarist

BERGEN OP ZOOM - Vind jij het leuk om in een pop/rock band te spelen met leeftijdsgenoten en speel je goed gitaar? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

The Havanas is een band bestaande uit een zanger/gitarist, drummer, basgitarist en toetsenist, die momenteel sommige gitaarpartijen voor zijn rekening neemt. We maken - in de basis - popmuziek, maar laten ons ook beïnvloeden door allerlei andere genres. Recentelijk 'bewegen' we richting een andere muziekgenre dan wat in het begin maakten. Om onze sound verder te verbreden en onze zanger te ontlasten, zodat hij zich meer kan focussen op zijn zang, zijn we op zoek naar een gitarist(e).

Wat zoeken we in jou?

Heb je slechte humor?! Dan heb je sowieso een streepje voor, maar we zien ook graag dat je een ervaren gitarist(e) bent die veel met sound experimenteert. Je schrijft graag ambient lijntjes en toffe, niet voor de hand liggende partijen. Eigen inbreng waarderenwe! Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je speelt in dienst van het liedje en een smaakvolle invulling geeft aan de partijen. Bandervaring is een pré, maar niet noodzakelijk. Hetzelfde geldt voor backing vocals.

Praktische zaken

We repeteren nu over het algemeen op vrijdagavond bij de zanger of bassist thuis in Tholen en Bergen op Zoom. Aangezien drie van ons in Rotterdam studeren, is daar repeteren ook een optie (het conservatorium biedt oefenruimtes), maar Bergen op Zoom heeft voor nu de voorkeur. Het is dus handig dat je beschikt over vervoer of kan reizen met het OV. Gitaarversterker kan vanuit ons geregeld worden voor de repetitie, maar voor live en generale repetities zal je een eigen versterker moeten hebben (bij voorkeur een buizenversterker).

Als je denkt dat jij degene bent die we zoeken? Mail dan naar: thehavanas.band@outlook.com of bel naar 06-81914398. [l]