Tafeltennisvereniging Het Markiezaat

BERGEN OP ZOOM - Vrijdag 9 maart was HITA '79 uit Hilvarenbeek de tegenstanders van Markiezaat 1.

Er stond veel druk op deze wedstrijd. Beide teams staan in de degradatiezone en iedere winstpartij telde dus dubbel.

Het begin was niet heel hoopvol. Na 5 spannende games verloor Danny Bogers nipt van zijn tegenstander. Peter Stolk en Erik van Broekhoven stelden vervolgens orde op zaken door hun eerste enkelpartijen te winnen.

Beide heren vormden ook een sterk dubbel en wonnen gemakkelijk de vierde wedstrijd, waardoor er een mooie 3-1 voorsprong op het scorebord stond.

De geweldenaars van team 1 waren voor deze wedstrijd extra gemotiveerd. Niet alleen was er een pure noodzaak gezien de stand op de ranglijst. Ook was er een emotionele reden om een mooie uitslag te behalen.

De drie Bergenaren wilden hun gevallen kameraden eren. Erwin Meerman is nog steeds herstellende van een lange blessure. Thomas Nipius ziet er na een onfortuinlijke valpartij uit als een MMA vechter.

Met een aantal wereldpartijen behaalden ze dit beoogde resultaat. Alleen Erik moest één verliespartij toestaan. Alle andere wedstrijden gingen naar Het Markiezaat.

De eindstand van 8-2 zorgt ervoor dat Markiezaat 1 een plaats is gestegen op de ranglijst en weer met goede hoop vooruit kan kijken!

Senioren
Markiezaat 1-HITA '79 1: 8-2
Markiezaat 2-Belcrum 8: 3-7
Markiezaat 3-Kapelle 2: 8-2
Markiezaat 4-The Back Hands 6: 1-9
Markiezaat 5-WITAC '89 2: 3-7
Markiezaat 6-WITAC '89 3: 8-2

Junioren
Westerzicht 1-Markiezaat 1: 7-3
Rally 4-Markiezaat 2: 1-4
Belcrum 3-Markiezaat 3: 1-4

Interesse
Kom eens langs op dinsdagavond vanaf 19:00 uur of kijk op ttvhetmarkiezaat.nl. [l]