Jan Hermes poseert bij een Velo de Ville.
Jan Hermes poseert bij een Velo de Ville. Foto:

Hermes Fietsen: Een fiets op maat

BERGEN OP ZOOM - Een fiets die je letterlijk op het lijf geschreven is, wie wilt dat niet? "De nieuwe Peper E-bike wordt speciaal op maat gemaakt.

Met een krachtige accu en brede banden voor veel plezierige kilometers. Elke Peper E-bike wordt door ons persoonlijk aangemeten. Hierdoor geniet je van veel meer comfort en kun je met minder inspanning het maximale uit je fiets halen", legt Jan Hermes van Hermes Fietsen uit.

"Omdat de juiste fietsinstelling afhankelijk is van biometrische gegevens en de gewenste zithouding, is aandacht voor de juiste fietsinstelling een must. Daarbij verbetert het de krachtoverdracht en vermindert het gezondheidsrisico's. De juiste handvatten, passende pedalen en een zadel, dat alles 'zit' als gegoten. Dus geen rugklachten, tintelende handen en rugklachten meer", weet Hermes te melden. De krachtige Impulse 2.0 middenmotor van de Kalkoff E-bike geeft een heerlijke, krachtige en gelijkmatige ondersteuning. Door de unieke shift-sensor-technologie schakelt de versnelling makkelijker over. Door de plaatsing van de accu direct op de motor geeft dat de fiets een heerlijk stabiel rijgedrag.

Sinds kort heeft Hermes Fietsen de collectie aangevuld met het Duitse merk Velo de Ville, waarmee je een unieke en persoonlijke fiets kunt ontwerpen, zowel gewone als elektrische fietsen. Kom naar de winkel voor alle mogelijkheden", nodig Jan een ieder uit.

Hermes Fietsen, Antwerpsestraatweg 25/27 | 0164-241844 |

www.hermesfietsen.nl | webshop.hermesfietsen.nl [l]