Clubkampioenschappen Bergse Badminton Vereniging

BERGEN OP ZOOM - In maart vinden traditiegetrouw de clubkampioenschappen van de Bergse Badminton Vereniging (BBV) plaats.

De Technische Evenementen Commissie was er wederom in geslaagd om een goede poule-indeling te maken, zodat iedereen leuke en spannende wedstrijden kon spelen. Nadat op de eerste zondag de dubbels en gemengddubbels en op donderdag de enkels waren gespeeld, werden op de laatste zondag traditiegetrouw de finales afgewerkt. Vanwege tijdgebrek moest er een extra donderdagavond toegevoegd worden om de laatste finales te kunnen spelen. De tegenstanders waren goed aan elkaar gewaagd, wat terug te zien is in het aantal drie-setters en in een aantal setstanden van 22-24 en 22-20. Bij de dames werd Hilde Homans, net als vorig jaar clubkampioen. Dit jaar werd Robert Nitert door Kevin van Loon van zijn troon gestoten.
Zondagmiddag vond de prijsuitreiking plaats in sporthal Tuinwijk. Na afloop stond er een buffet klaar, waarvoor de leden zelf allerlei hartige en zoete hapjes gemaakt hadden.

Uitslagen GD-A: 1. Hilde Homans /Robert Nitert, 2. Marleen Janssen / Kevin van Loon

GD-B: 1. Rianne de Looij / René Reusen, 2. Adrian Verdult / Lijbert van Driel

HD: 1. Kevin van Loon / Robert Nitert, 2. Michel Nederlof / Patrick van de Kasteele

DD: 1. Hilde Homans / Marleen Janssen, 2. Maartje Freijters / Rianne de Looij

HE: 1. Kevin van Loon, 2. Robert Nitert

DE-A: 1. Hilde Homans, 2. Maartje Freijters

DE-B: 1. Rianne de Looij, 2. Adrian Verdult

BBV speelt op donderdagavond in Sporthal Tuinwijk en speelt haar thuiswedstrijden op zondag vanaf 10.30 uur. Voor meer informatie: Petra Touw, tel. 06-27549955, secretaris@bbv69.nl of www.bergse-badminton-vereniging.nl. [l]