Vernieuwde winkel Quist schoenen.
Vernieuwde winkel Quist schoenen. Foto:

Welkom in onze vernieuwde winkel!

HALSTEREN - Quist Schoenen voor dames-, heren-, kinderschoenen en vakkundige reparaties.

Bij Quist Schoenen in Halsteren is de winkel vernieuwd. De winkel is hierdoor veel lichter en ruimer geworden. Komt u ook kijken? U bent van harte welkom! Bij aankoop van een paar schoenen krijgt u een leuke attentie cadeau.

Kleurrijk
Dit seizoen wordt heel kleurrijk. Vrolijke kleuren als groen, geel, blauw en mooie pastel kleuren. Prints zijn helemaal in: mozaïek print, bloemen print in pastel of juist lekker fel. Om de collectie compleet te maken zijn er behalve Gabor schoenen en tassen nu ook Gabor sjaals. De prijs van de Gabor sjaals varieert van €15,95 tot €29,95.

Collectie
Sneakers en loafers zijn helemaal in! Lekker comfortabel lopen, zonder zere voeten. De meeste schoenen hebben een uitneembaar voetbed. Nieuwe sneakertrends zijn grote metalen veterringen en lintveters. Ook instappers, ballerina's en pumps zijn er in een variatie aan kleuren. Grote Gabor collectie vanaf schoenmaat 35 t/m 42. Nieuw in onze collectie is het merk Fitflop. Fitflop slippers hebben een stevig schokabsorberend hielgedeelte welke tot 22% meer schokken absorbeert. Hierdoor zult u minder last van uw gewrichten ervaren zoals in de voeten, knieën en (onder)rug. Heeft u last van hielspoor? Dan zorgt het schokabsorberend hielgedeelte ervoor dat u zonder pijn kunt lopen. [l]

Quist schoenen, Dorpsstraat 188, 4661 HW Halsteren, www.quistschoenenhalsteren.nl