Bijeenkomst aquariumvereniging Bali

BERGEN OP ZOOM - Aquariumvereniging Bali is een club met enthousiaste mensen die allemaal als hobby hebben het houden van een aquarium.

De meeste hebben een zoetwater aquarium maar er zijn ook leden met een zoutwater aquarium. Ook het aquarium buiten, de vijver, komt regelmatig aan bod daar deze ook veel raakvlakken heeft met het aquarium. Tijdens deze bijeenkomsten worden de ervaringen gedeeld met elkaar, problemen besproken om zodoende tot een fraai aquarium te komen. Daarnaast staat de gezelligheid ook de centraal.

De komende verenigingsavond van Bali staat gepland op dinsdag 10 april bij een van onze leden, namelijk Piet Hectors. Piet verzorgt al jaren een speciaal aquarium met zeepaardjes en hij kweekt ook hiermee. In zijn garage heeft Piet ook nog een hele stelling met zoutwateraquaria waar hij naast zeepaardjes ook met anemoonvissen kweekt. Gedurende deze bijeenkomst staan zijn ervaringen centraal en kunnen we onder het genot van een kopje koffie kijken naar zijn “paardenstal”.

Wij willen u uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 20.00 uur bent u dan ook welkom bij Piet thuis, Dorpsstraat 28, 4709 AC Nispen. Meer informatie: www.atvbali.nl of Thorn van Bragt, tel 0164-242965. [l]