Seniorenorkest Young4Ever
Seniorenorkest Young4Ever CKB

Benefietconcert CKB seniorenorkest en klarinetchoir

BERGEN OP ZOOM - Met als doel een wereld zonder kinderuitbuiting organiseren 't Druppeltje, de winkel van Terre des Hommes en het CKB een benefietconcert op zondag 8 april in de CKB Theaterzaal.

Iedereen kan komen genieten van twee ervaren muziekensembles: het CKB seniorenorkest en het klarinetchoir.

Het gevarieerde programma begint om 14:00 uur. Gratis kaarten kun je afhalen bij de CKB balie en op de dag zelf is je donatie welkom.

Zie ook www.ckboz.nl.

Het is voor het eerst dat ’t Druppeltje en het CKB samenwerken. De winkel van de kinderhulporganisatie Terre des Hommes verkoopt gratis verkregen gebruikt speelgoed, babyartikelen, kinderkleding, kinderboeken en nieuw houten speelgoed voor een goed doel waar ook de CKB cursisten zich graag muzikaal voor inzetten.

Het ervaren seniorenorkest Young4Ever en het CKB Klarinetchoir weten elk publiek voor zich te winnen met mooie en swingende muziek uit diverse genres.

De vonk springt vanzelf over en hun afwisselende, boeiende repertoire spreekt elke muziekliefhebber aan. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn in de foyer van de CKB Theaterzaal, Burg. Stulemeijerlaan 3, Bergen op Zoom. [l]