Pim Franken, Siem en Aukje van Driel winnen 2 x zilver en 1 x brons

BERGEN OP ZOOM - Op een groot Paastoernooi in Clinghe hebben Pim Franken, Siem en Aukje van Driel van budoschool Cor Schuurbiers 3 medailles gewonnen respectievelijk 2 x zilver en 1 keer Brons voor Aukje van Driel die haar eerste toernooitje meedeed, gewonnen met judo.

Pim Franken die in zijn klasse 4 keer moest judoën, heeft zeer goede resultaten bereikt door van de 4 partijen er 3 te winnen met een ippon en de 4e partij verloor hij helaas en behaalde voor hem op een ander toernooi dan het Lintjestoernooi die elke maand gehouden wordt door Budoschool Cor Schuurbiers en waar alleen beginnende judoka's aan mee mogen doen een welverdiende zilveren medaille.

Siem van Driel die weer in een andere poule meedeed heeft ook zeer goed staan judoën en hij heeft net als Pim zeer goed staan judoën en heeft dus ook 3 partijen gewonnen en 1 verloren en behaald ook zijn zilveren medaille.

Aukje van Driel die voor de eerste keer meedeed heeft ook zeer goed staan judoën en heeft van de 4 partijen 2 gewonnen en 2 verloren en behaalde zo een 3e plaats. Dit is voor haar erg goed zeker ook omdat zij er nog niet lang op judo zit en pas 1 keer meegedaan had met het Lintjestoernooi. [l]