Prikbord Lievevrouweparochie

Egidiusgebed
Woensdag 4 april 20.00 uur Egidiusgebed in de Dagkerk van de St. Gertrudiskerk.
On the Move
Vrijdag 6 april bijeenkomst van de tieners van On the Move om 19.15 uur in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk.
Zin op Zaterdag
Zaterdag 7 april Zin op Zaterdag 19.00 uur in de St. Gertrudiskerk, met als thema: Natuurlijke Groei en Ontwikkeling. Nadat de eerste tekenen van de lente zich hebben laten zien, ontstaat er in de natuur een groeikracht die niet meer is tegen te houden. Elk jaar voltrekt zich dit wonder in de schepping waar wij ons keer op keer over blijven verbazen. Ook wij, mensen met lichaam en geest, maken deel uit van deze wonderlijke cyclus. Hoe bewust zijn wij bezig met onze eigen groei en ontwikkeling? Anna van Luijk helpt ons stil te staan bij deze groei en ontwikkeling.
Kerkkoor Lourdeskerk 100 jaar
Zondag 8 april vieren we in de Eucharistie om 11.00 uur het 100 jarig bestaan van het Kerkkoor van de OLV van Lourdeskerk. Het koor zingt The Prince of Peace van W. Lloyd Webber. Tijdens de viering is er een Kinderwoorddienst voor de kinderen van de basisschool. Na de viering is er gelegenheid in de kerk om het koor te feliciteren en elkaar te ontmoeten bij een feestelijk kopje koffie of thee.
Bijbels Leerhuis
Woensdag 11 april Bijbels Leerhuis om 19.30 uur in het Parochiecentrum o.l.v. em. pastoor Rud Smit. We lezen samen uit een hoofdstuk uit het Marcus-evangelie.
Lofprijsavond
Woensdag 11 april Lofprijsavond om 19.30 uur in de Grot van de OLV van Lourdeskerk.
Stadviering ouderen
Donderdag 12 april om 15.00 uur oecumenische viering voor de ouderen in de St. Gertrudiskerk.
Vesperviering
Vrijdag 13 april om 19.00 uur in de grot van de Lourdeskerk met als voorganger pastoor Paul Verbeek.
Eerste Communie
Zondag 15 april om 11.00 uur ontvangen de kinderen in de OLV van Lourdeskerk hun Eerste H.Communie. Op zondag 22 april vindt deze feestelijke viering plaats in de St. Gertrudiskerk om 11.00 uur.
Busreis senioren
Vrijdag 6 juli 2018 gaat de busreis voor senioren naar de Basiliek in Oudenbosch. Folders vindt u in beide kerken. [l]