Eén van de kraampjes FOTO SAMENLOOP VOOR HOOP
Eén van de kraampjes FOTO SAMENLOOP VOOR HOOP Foto: Samenloop voor hoop

Actiedag Borghoek voor KWF

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de jaarlijkse actiedag op basisschool de Borghoek. De actiedag staat vaak in het teken van één of meerdere bijzondere doelen en dit jaar is er gekozen om de gehele opbrengst te doneren aan de 'Samenloop voor Hoop', een 24uurs wandelevenement waarbij de teams zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor het KWF.

Het mooie weer zorgde voor een drukke en gezellige middag. Met een sponsorloop, diversen activiteiten, en kraampjes waar de kinderen hun zelfgemaakte spullen verkochten is er veel geld opgehaald. Het exacte bedrag zal deze week bekend worden gemaakt.

SamenSterk

Team SamenSterk, één van de deelnemende teams aan de Samenloop, wil de Borghoek en vooral ook de leerlingen heel erg bedanken voor de inzet voor hun team, de Samenloop maar vooral voor het KWF. De Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom is dit jaar op 30 juni en 1 juli op Sportpark Rozenoord. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.[l]