Tijdens de tocht kunnen deelnemers verschillende fietsen proberen en ervaren.
Tijdens de tocht kunnen deelnemers verschillende fietsen proberen en ervaren. Foto:

29 april en 21 mei: Elektrische Fiets Toertocht

BERGEN OP ZOOM - Op de zondag 29 april en maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag) houdt Hermes Fietsen een fietstocht met elektrische fietsen voor mensen die eens het comfort van een elektrische fiets willen proberen of die eens een andere elektrische fiets willen proberen.

"We maken een gezamenlijke fietstocht onder begeleiding van Jan Hermes die u alles over de fiets uit kan leggen. Tijdens de tocht kunt u verschillende fietsen proberen en de verschillen ervaren.

Uitleg

We hebben een mooie route door de omgeving uitgezet. Om 9.30 uur verzamelen we in de winkel en onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers krijgt u uitleg over een goede zit op de fiets en uitleg over zadels, worden de diverse fietsen uitgelegd en vertrekken we voor een mooie tocht.

Verschillende fietsen

Onderweg wordt er van fietsen gewisseld zodat u verschillend fietsen kunt testen. Aan het einde van de rit hebben we nog alle tijd voor u om vragen te beantwoorden en sluiten we af met een lichte lunch."

Inschrijven

Deelname is geheel gratis. Schrijf u in voor deze testtocht via info@hermesfietsen.nl het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol. "We zien u graag op 29 april of 21 mei."

Hermes Fietsen, Antwerpsestraatweg 25-27, Bergen op Zoom. Tel. 0164-241844. [l]