BERGEN OP ZOOM - In het zonnige Koewacht hadden de oranje-zwarten de hele eerste helft het beste van het spel. In de 16e minuut kwam Michiel na een mooie aanval, ingeleid door Jasper en Benny, een teenlengte tekort om de score te openen.

Slechts eenmaal waren de gastheren gevaarlijk maar het schot van de spits beukte de onderkant van de lat waarna de kopbal door Antal werd gestopt maar daarna ongelukkigerwijze tegen Bas's arm kwam:strafschop, maar Antal voorkkwam met een wereldreflex de -onverdimde - voorsprong. In de 35e minuut werd het 0-1 toen een stuiterbal van Benny door Michiel met zijn hoofd prachtig werd dorgekopt. Na de pauze een aanvallend Koewacht dat door een afgeweken bal op 1-1 kwam en zelfs op 2-1 toen na een snelle aanval over rechts de volkomen vrjstaande spits vanaf 16 meter kon scoren. Na een terechte rode kaart voor een Koewachter hervonden de Borgvlieters zichzelf met supersub Kees als extra wapen. Een goede voorzet van Ricardo werd door 3 Borgvlieters gemist! De dikverdiende gelijkmaker kwam er toch toen Frans den Boef vanaf 20 meter ontsnapte aan zijn bewaker en verwoestend uithaalde, eeen schitterende goal waarom Frans in de terugbus terecht tot man van de wedstrijd werd gebombardeerd. Door de winst van Vivoo op NSV is het gat met de buren nu vier punten maar zeker niet onoverkomelijk.