Afbeelding
Foto:

Quist Schoenen is Wolky Select Partner

HALSTEREN - Quist Schoenen in Halsteren is Wolky Select Partner, dat zijn Wolky-dealers die zich onderscheiden door een grote Wolky-collectie. Ook de Select-items zijn bij Quist in Halsteren, als enige in de omgeving, te verkrijgen. Dit seizoen zijn er zelfs 2 Select-items: De E-Walk 05804-200 in grijs en de Cradle 05450-200 in grijs.

Wolky's e-walk® is de e-bike onder de comfortabele loopschoenen. Het Roll-a-Way system in de lichtgewicht zool zorgt ervoor dat uw voet bijna automatisch wordt afgewikkeld. Daardoor legt u met minder inspanning sneller grotere afstanden af. Bovendien heeft de e-walk® een voorblad van superzacht stretchleer, waardoor deze trendy sneaker als gegoten zit. De Cradle is een nieuwe sportsandaal. Hij is gemaakt van leer en op alle mogelijke manieren verstelbaar, dus ontzettend comfortabel. Nieuw van Wolky is de Vulca, een lichtgewicht sneaker, gemaakt van superzacht leer. Verkrijgbaar in zomerse kleuren zoals geel, rood, blauw, wit en zilvergrijs. Ook nieuw is de Tera. Door het luchtige 'knitted' materiaal past deze sneaker als een sok. Deze trendy sneaker heeft een extreem flexibele zool en is superlicht door het innovatieve XL-light materiaal.

Wolky week
Deze week is het Wolky week, bij aankoop van een paar Wolky's krijgt u een Wolky shopper en een leuke attentie. Komt u ook kijken? U bent van harte welkom! [l]

Quist Schoenen, Dorpsstraat 188, Halsteren
www.quistschoenenhalsteren.nl