Eigenaar Ad Gladdines.
Eigenaar Ad Gladdines. Foto:

Bistroclub de Stadsburger volop in beweging

BERGEN OP ZOOM - Nadat eind vorig jaar de deuren werden geopend van de Stadsburger is het vanaf dag 1 een drukte van jewelste geweest. Er heerst een prima sfeer met vriendelijke bediening maar vooral lekker eten.

En als men denkt dat je er alleen lekkere hamburgers kan eten kom je bedrogen uit, want ook overdag is het daar prima vertoeven voor een heerlijke lunch of een lekker drankje op het terras.

"Wij vinden het belangrijk dat we onze gasten blijven verrassen met nieuwe dingen, aldus eigenaar Ad Gladdines. Zo hebben we maandelijks een "Burger van de maand" met deze maand een stoere mannen burger en voor de maand mei staat er een burger met asperges op het menu.

Op 26 en 27 april hebben we een speciale aanbieding voor Koningsdag met een burger, friet en een biertje voor slechts €10,- En omdat we genomineerd zijn voor Horecaheld van Bergen op Zoom krijg je tot eind van deze maand je frietjes gratis bij aankoop van een burger.

Ook staat er voor 10 mei een Spaanse tapas avond gepland met Spaanse live muziek. Dit is op Hemelvaartsdag waarbij de meeste mensen lang weekend hebben. Ook dit soort avonden willen we met regelmaat houden, eten en entertainment gaan natuurlijk prima samen.

Laatst hadden we hier een stand-up comedian-diner show, dat was echt geweldig.

Dit doen we dit jaar zeker nog vaker, gezien het succes. Hou onze site hiervoor in de gaten.

Graag tot ziens in 't gezelligste restaurant van Bergen op Zoom! [l]