Serengeti Weekend op 28 en 29 april bij Oogwereld Wijdemans.
Serengeti Weekend op 28 en 29 april bij Oogwereld Wijdemans. Foto:

Serengeti weekend bij Oogwereld Wijdemans

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 28 en zondag 29 april vindt bij Oogwereld Wijdemans, Fortuinstraat 8 Bergen op Zoom, het Serengeti Weekend plaats. De volledige Serengeti zonnebril collectie is dan in de winkel aanwezig. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u gezellig brillen komen passen van dit stijlvolle brillenmerk.

Koopt u in dit weekend een Serengeti zonnebril, dan ontvangt u een goodie-bag met daarin o.a. haarproducten van Coiffure Katinka en cosmetica producten van Beauty Instituut Marielle. Aan het eind van Serengeti Weekend wordt onder de kopers een winnaar getrokken die een bon voor een make over t.w.v. € 100,- wint bij Coiffure Katinka.

Serengeti zonnebrillen voor optimale bescherming van uw ogen

De gepolariseerde zonnebril glazen van Serengeti behoren tot de absolute top. Door de unieke combinatie van de glaseigenschappen en de nieuwste technologie biedt een Serengeti zonnebril de beste bescherming voor uw ogen. De exclusieve fotochromatische lenzen van Serengeti passen zich automatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden. Ze worden donkerder bij fel zonlicht en blijven licht op een bewolkte dag. Hierdoor is een hoog kijkcomfort en helderheid gegarandeerd bij elk weertype.

Laat u zich tijdens het Serengeti Weekend door de oogspecialisten van Oogwereld Wijdemans verder informeren over de unieke eigenschappen van een Serengeti zonnebril.

Oogwereld Wijdemans, Fortuinstraat 8 Bergen op Zoom | Tel. 0164-234272 | www.oogwereld.nl [l]